Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Nytt år, ny look

Nytt år, ny look
Det finns ingenting som slår ett nytt år när det gäller att se fram emot spännande nya saker. Föresatser, löften och stora förväntningar på allt vi önskar och förväntar oss att uppnå under det kommande året. Även om det naturligtvis står högt upp på listan att bli en bättre mamma, få mer tid för mina vänner, dricka mer vatten och lära mig laga mat; är jag mer intresserad av mina föresatser om att få en spännande stil inför året som kommer! Det kommande årets trender innehåller en fantastisk blandning av uppdaterade 90-talsstilar som t.ex. MittNamnHalsband, och innovativa armband och nya kollektioner, och en sak som är tydlig i år är att vi utan tvekan blir personliga. Med all snabba modeväxlingar letar vi alla efter de subtila känslomässiga detaljerna som kan göra ens egen stil unik och meningsfull, någonting som verkligen uttrycker vilka vi är och alla våra underbara upplevelser i denna vackra värld. Därför måste din föresats ifråga om stil i år börja med personliga smycken.
Litet 18K Guldpläterad Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband

Namnhalsband

För de av er som inte minns eller är för unga för att minnas (var det så länge sedan?), dök NamnHalsband upp i modevärlden genom Carrie Bradshaw och hennes utsökta stil i 90-talets sitcom Sex and the City. Stilen har kommit tillbaka på allvar och vi ser fler och fler kändisar prydas av personliga namnhalsband runt halsen. Så vad har förändrats? Kedjorna blir kortare som en uppföljning av trenden med tättsittande halsband och namnen blir något mer kreativa; namn på barn, husdjur eller smeknamn andvänds hellre än ditt klassiska födelsenamn. Personliga halsband är en fantastisk present att börja nyåret med eller det perfekta sättet att visa upp lite av din unika stil.

Klassiskt Namnhalsband >
Farmor och Mormor halsband i Sterling Silver

Mamma är ordet

Antingen du nyss blivit mamma, har varit mamma ett tag, redan har barnbarn eller bara vill fira din mamma nummer 1, säger smycken allt. Även om du ofta tar till en toppbulle och torrschampo, se till att ha koll på din stil i år med ett unikt mammahalsband eller personligt mammaarmband som låter dig fira lite av arvet du skapat varje gång du tittar ner på det.

Farmor och Mormor halsband >
Armband med barnberlocker

Armband och armringar

Det är alltid svårt att förutspå vilket av dina smycken du ska välja när det nya året ska firas in. Du vill ha något som inte bara uttrycker vem du är utan också exakt vem du vill vara. Vår kollektion av personliga armband har verkligen något för alla. För någonting du kan bära med stil varje dag kan du förlita dig på vår kollektion av klassiska namnhalsband. Förra säsongens infinitytrend visar inga tecken på att avta med ett nytt sortiment av graverade infinityarmband som katapulterar in i det nya året. Om du är beroende av ljudet från dina armringar som klirrar hoppa då på denna säsongs trend med stapelbara armringar som du kan blanda och matcha med din stil varje dag!

Armband med barnberlocker >
Tjockt Sterling Silver Namnarmband för män

Om män

Det finns inget mer fantastiskt än det som händer med herrmodet i år. Män fortsätter vara i strålkastarljuset mer och mer genom deras unika stil. Vi förväntar oss inget mindre än att personliga herrsmycken kommer att blänka på catwalken med spännande nya designer med namnbrickor, herrarmband och mycket mer. För familjemannen finns det också mycket att säga om personliga accessoarer som den perfekta minnessaken för att komma ihåg att det finns inget mer manligt än att vara omgiven av kärlek.

Tjockt Sterling Silver Namnarmband >
Tre färgat - 3 Brickshalsband

Metallen den fina

Även om vi tidigare varit inriktade på sterlingsilver eller guldplätering när vi skapar accessoarer, visar våra förutsägelser för det nya året att en regnbåge av metaller intar scenen! Från massivt guld, sterlingsilver, roséguldplätering och guldplätering, ser vi nu mer än någonsin modets äventyrliga sida med en inställning av en för alla alla för en för att blanda och matcha metaller. Vissa designer finns redan i en kombo med flera fäger, andra kan enkelt kombineras för att skapa samma look. Se till att visa dina sanna färger när du köper accessoarer under året som kommer!

Tre färgat - 3 Brickshalsband >
 

Med massor av inspiration för vår stil under det nya året, kan man säga att ett konstant tema är att hitta den unika och personliga asseccoaren. Från namnhalsband till armringar och mycket mer, personliga smycken är det bästa sättet att behålla din nyårsstil fräsch, rolig och unik!

 
Läsning spets
TIPS PÅ JULKLAPPSKÖP
TIPS PÅ JULKLAPPSKÖP

Julen är närmare än du tror och det betyder att det är dags att börja tänka på att handla julklappar. Det är aldrig för tidigt att planera den perfekta julklappen.

RYSKA RINGAR, MER ÄN BARA DESIGN
RYSKA RINGAR, MER ÄN BARA DESIGN

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.