Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan
De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan
När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar! Av detta skäl, när vi vill fira våra kära oh närstående personer, söker vi alltid efter den perfekta typen av nyckelgodis. Det lägger inte bara till ett elegant hänge till vad som annars skulle vara en vardagsprodukt men den fungerar också som en egen liten påminnelse om vad som verkligen är viktigt för oss i det dagliga slitet.

Föreställ dig detta; du kommer för sent till ett möte, en audition, en upphämtning, dejt… du är upprörd, svettas och tänker att hur ska jag ta mig igenom den här dagen? Du tittar ner och det glänsande lilla hängsmycket fångar ljuset och skickar tillbaka en ljusstråle till dina ögon. Det är en stråle som säger hej, vi står bakom dig lilla vän. Och detta mina vänner, är skäet till att alla behöver sin egen personliga nyckelring.

Hans och Hennes

I ett samhälle som är byggt på ögonblick, söker vi alla det alldeles speciella sättet att uttrycka vår kärlek på! Ingenting säger hans och hennes lika mycket som personliga parnyckelringar. För de stygga paren, kanalisera ditt grå inre med våra matchande handklovar (jag tar höger hand om du tar vänster *blink*); för paret som helt balanserar varandras chi har vi Ying Yang. För den superintelligenta problemlösaren har vi de två pusselbitar som gör en nyckelring och för att vi inte ska glömma de som bokstavligen vill ge dig nyckeln till sitt hjärta.

Nyckelring för par>

Nyckelring för par med hjärta och nyckel

Kärlekshjärtan och Infinity

Om du söker den perfekta gåvan för att skämma bort kvinnan i ditt liv eller bara vill visa din kärlek behöver du inte söka längre än hjärtnyckelringar. Från sammanlänkade hjärtan till brytbara hjärtan är en anpassad graverad nyckelring det bästa att bära om du vill bära ditt hjärta utanpå, eller snurra det mellan dina fingrar, men du fattar vad jag menar.

Hjärta i hjärta - nyckelring>

Hjärta i hjärta - nyckelring i Sterling silver

Säg mitt Namn

Säg det med stolthet! Du är den du är och den du är är ganska fantastiskt i mina ögon så varför inte visa upp det för världen! Ta ditt namn och förvandla det till en perfekt accessoar. Det är inte bara en nyckelring med ditt namn, det är ett statement om vem du är.

Personlig nyckelring med namn>

Personlig nyckelring med namn i Sterling Silver

#Mamma

När jag tänker på att vara mamma tänker jag på nycklar, nycklar, underbara nycklar, stora nycklar, små nycklar, runda nycklar…nja, inget passar med runda nycklar med du förstår vad jag menar. Det finns inget bättre sätt att tacka mamma som använt alla dessa nycklar än att ge henne en påminnelse om din uppskattning varje gång hon tittar på dem! Med modeler allt från familjeträd, barnberlocker och hängande brickor, det finns något för varje mamma oavsett hennes personliga stil!

Personligt tillverkad nyckelring>

Personligt tillverkad nyckelring med familjeträd i Sterling silver

Man Up

Det är aldrig lätt att hitta det perfekta personliga smycket för män. Därför har, MittNamnhalsband skapat det perfekta sortimentet av nyckelringar för män. Nyckelringen med identitetsbricka är utan tvekan den mest populära på grund av dess enkla men ändå manliga stil som verkligen sträcker sig över generationsgränser. Antingen du är en skatare, atlet, musiker eller företagare är denna artikel perfekt för din stil. För den mer friluftsintresserade mannen eller mannen med en mer mogen stil rekommenderar vi läderstropparna med de silvergraverade panelerna. Elegant, hållbar oh den perfekta gåvan till mannen som har allt.

Graverad ID-bricksnyckelring>

Graverad ID-bricksnyckelring

Varje nyckel vi har öppnar en dörr, inte bara till något materiellt utan också till människorna och upplevelserna i ditt liv. Säkerställ att nycklarna du har dekoreras med den perfekta personliga minnessaken från vår nyckelringskollektion.

 

Så Stylar Du Din Ringstapel

Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem!
Läs mer >

Ryska Ringar, Mer än Bara Design

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse.
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.