Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Elegans för Herrar: Kollektionen av Armband med Gravyr
Elegans för Herrar: Kollektionen av Armband med Gravyr
När vi försöker föreställa oss och designa mode för herrar, är det viktigt att vi förstår mannen i den moderna världen. Egenskaperna som framhäver honom, sakerna som tar andan ur en, alla detaljer när han rör sig som vi vill försköna och sätta fokus på. När jag tänker på en man tänker jag på hans starka händer och handleder. Det är händerna som håller om oss, lyfter upp våra barn, klappar hans bästa vän på ryggen när de går ut för att ta en öl. Den utsökta eller maskulina handleden som sträcks fram för en rejäl handskakning. Det är dessa egenskaper som har fått Mitt Namnhalsband att ta fram ett sortiment av armband med gravyr för män.

Herrarmband: Den Idealiska Presenten

När du väljer det perfekta armbandet är det viktigt att du tar accessoarens design och funktion i beaktande. Herrarmband är ett fantastiskt sätt att skapa ett smycke som också kan ge din man en större stilmedvetenhet. Via MitNamnHalsbands webbplats kan du hitta den perfekta accessoaren till din man.

Det klassiska herrarmbandet har en kraftig kedja och massiv namnbricka. Det är något du bör fundera på att köpa till din partner i vetskap om att du troligen kommer att stjäla det och bära det själv en vacker dag! Detta är den idealiska presenten för alla män som är trendigt och både passar streetstilar och mer affärsmässiga stilar.

För mannen som gillar äventyrssporter och kanske gillar tuffare grejor har vi läderbandsarmbandet. Detta hållbara smycke är perfekt för mannen i farten som behöver sina accessoarer för att kunna erövra världen tillsammans med honom. Läderbandet kan ha ett spänne i rostfritt stål där du kan gravera in ett monogram som du väljer eller en tjock silverbricka för en längre inskription. Trots dess sportiga och avslappade stil gör bandens raffinierade stil dem perfekta att använda på dagen eller kvällen, det är ett smycke som verkligen kommer att bli en del av din mans personlighet.

Det Perfekta ID-armbandet för Män

Det är inte lätt att hitta det perfekta id-armbandet för män men med vårt stora sortiment kan du säkert hitta ett smycke som förbättrar och komplimenterar din mans stil. För den opolerade mannen som gillar någonting lite mer modernt är det också möjligt att välja kedjelooken. Dessa armband har den personliga brickan med gravyr; endast bandet är mycket modernare med den mekaniska kedjelänklooken. Detta är ett fantastiskt vardagssmycke som din man kan bära med självförtroende.

Oavsett om din mans stil är affärsmässig, streetwear, äventyrssportig eller någonting mittemellan; har vi ett mycket stort sortiment av herrarmband med gravyr ger honom en stilmedvetenhet som han kan bära med sig vart han än går!

Befria Fötterna - Den Optimala Sommarguiden för Vackra Fötter

Sommarsolen har visat sig och det betyder att det är dags att dra av vinterstövlarna och vicka på tårna i friska luften.
Läs mer >

Månadssten för Augusti – Peridot

För de gudinnor som har turen att vara födda i augusti, har du den viktiga uppgiften att bära peridot stenen.
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.