Ryska ringar, mer än bara design?

Ryska ringar, mer än bara design
När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse. Det är från denna känsla. Som vi bakom Mittnamnhalsband har blivit besatta av den ryska vigselringtraditionen och införlivat dess design och koncept i vår halsbandskollektion. När vi hittar någonting med så unikt ursprung och starkt kärleksbudskap, tror vi att det kan göra dina personliga smycken ännu mer meningsfulla.

Den ryska ringens ursprung

Det började som en tradition från det kristna ortodoxa samhället under 1800-talet och de tre ringarna sägs symbolisera den heliga treenigheten: Fadern, sonen och den helige ande. Det är av detta skäl du också kan hitta den under namnet Treenighetsring. Enligt traditionen skapades ringen som ett vigselband att bäras på höger hand (till skillnad från på vänster hand som den traditionellt bärs i Västeuropa). De är inte bara en smyckedesign, ringarna härstammar från ett matematiskt koncept känt som de borromeiska ringarna. När de sitter tillsammans är de oseparerbara, men om du tar bort en, faller hela strukturen.

En rysk ring består traditionellt av guldmetallfält; Vitt guld, rött guld och rosguld. Det finns en legend om en mor som beskriver ringarnas betydelse för sin son i en särskild berättelse som utan tvekan kan fånga en liten pojkes fantasi. Hon börjar beskriva betydelsen av var och en av metallerna. Den mjukaste av metallerna, vitt guld formar sig lätt runt fingrarna. Detta symboliserar essensen av kärlek och giftermål – möjligheten att ändra form som person och sammangjutas som älskare och partners för livet. Rött guld är robust. Du kan hantera det ovarsamt och efter en enda putsning är det som nytt. Det är som livet, vi hanteras alla ovarsamt ibland men sann kärlek kommer alltid att ge dig styrka att skaka av er det och vara starka tillsammans igen. Sist kommer det sällsynta rosguldet. Sann kärlek är sällsynt och svår att hitta så när du hittat den måste du hålla fast vid den och aldrig släppa taget.

Vi är övertygade om att vi alla blir inspirerade av denna berättelse lika mycket som den lille pojken!

Den moderna ryska ringen

Det finns ingenting bättre än att ta ett traditionellt koncept och ge det en ny modern stil och det är exakt vad vi uppnått med vårt ryska ringhalsband. Anpassningen av ringdesignen är den perfekta utvecklingen av cirkelhalsbandet. Tre sammanflätade cirklar var och en med sin egen unika gravering blir det perfekta mammahalsbandet. Dess dubbla mening, både vad gäller vad ringen representerar och de speciella orden du väljer att gravera in gör den till det ultimata smycket att älska cherish.

Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten

Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag. Hela universum går samman för att fira dig, din själsfrände och utvalda.
Läs mer >

Den Optimala Sommarguiden för Vackra Fötter

Sommarsolen har visat sig och det betyder att det är dags att dra av vinterstövlarna och vicka på tårna i friska luften.
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.