Betydelsen av Ryskt Ringhalsband

Betydelsen av Ryskt Ringhalsband
Den är inspirerad av rysk kultur och Mitt Namnhalsband har designat många variationer av den traditionella ryska vigselringen som du kan bära varje dag. Upptäck meningen bakom denna ryska traditionen och utforska nya och speciella sätt att fira meningen med kärleken.

Meningen Bakom Ryskt Ringhalsband

Vad betyder detta halsband med 3 ringar? Den har sitt ursprung från den ryska vigselringen. Den ryska vigselringen består av tre sammanfästa ringar som vanligtvis är av vitt, rosé och gult guld och som är buren på högra handen. De tre ringarna symboliserar den ortodoxa kyrkans heliga treenighet eller parets förflutna, nutiden och framtiden. Att välja ett ryskt ring smycke kan ha en speciell betydelse för paret som vill fira deras kulturarv och som beundrar deras kultur. Från den ryska traditionen av ryskt ring smycke så har det skapats ringar, halsband, armband och örhängen.

EN MODERN TWIST

Många traditionella ryska par personifierar deras ringar genom att gravera in ringarna vilket skapar ett band mellan bruden och brudgummen. Ett Ryskt halsband med ring kan bli ännu mer meningsfullt genom att personifiera smycket med speciella budskap. Förutom den klassiska ringen som är sammankopplad med vitt, rosé och gult guld så finns det många unika stilar av ryskt ringhalsband. Vissa stilar har en färg på hela ringen såsom rosé guld, guld eller silver istället för tre olika färger. De kan också inkludera diamanter, en oregelbunden ring, 3d kurvade modeller, tunnare eller tjockare ringar, stämplade modeller eller 2 till fyra ringar istället för den klassiska modellen med 3 ringar.

EN KÄRLEKSSYMBOL

Ett ryskt ring halsband är både tidlöst och innovativt. Denna moderna och minimala modellen skapar glamour till din vardagliga stil. Ryskt ringhalsband med två ringar är en modern version av den traditionella modellen. Detta halsband med två ringar har två brickor som kan graveras in och personifieras. Ge den mening med ditt namn och en älskades namn och skapa en bedårande present till dig själv eller till någon speciell. Ryskt ringhalsband med gravering i 18k guldplätering är ett halsband med sammankopplade ringar med upp till tre brickor som kan graveras in. Den kan personifieras med dina barns namn eller med namnen av tre bästa kompisar!

EN LEGENDARISK MODELL SOM SYMBOLISERAR KLASSISK ROMANS

En traditionell rysk ring representerar styrka, flexibilitet och äkta kärlek. Halsband till Mor – 3 Brickhalsband är en perfekt representation av kärlek och en ny twist till den klassiska ryska ringen. Den har upp till tre brickor som kan graveras och personifieras med tre namn av dina nära och kära eller med tre ord som betyder mycket för dig. Ryskt Ringhalsband i silver – Kurvad 3D Design är en cool och originell modell till den klassiska ryska ringen med en unik 3D design. Personifiera den med upp till tre graveringar och representera det tidlösa bandet mellan två förälskade.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.