Så stylar du din ringstapel
Så stylar du din ringstapel
Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem! Att stapla dina ringar är det senaste sättet som du kan vara säker på att du uttrycker exakt så mycket siffror kan säga. Det bästa med trenden med stapelbara ringar är att du aldrig kan sluta lägga till och utveckla din stil! På MittNamnhalsband.se har vi stapelbara namnringar, personliga ringar med månadsstenar och graverade ringar, alla med den unika möjligheten att ge din ringstapel en egen röst.

Ringstapel

Noun

En kombination av ringar som bärs tillsammans för att skapa en unik smyckestil. "Kolla in den där tjejens ringstapel!"

Synonymer: ringstil, fingerdesign, smyckestapel, nya trender.

När vi vet exakt vad vi ser, låt oss tala om några sätt som du kan använda denna ringstapel på!

Kärlek till färger

Bli förälskad i metallfärger. När du sätter ihop en ringstapel var inte rädd för att kombinera silver, guld och rosguld för att göra en stapel i flera färger. Du kan använda alla tre metallerna på ett finger eller sätta ihop och matcha på flera fingrar.

Gör den personlig

Stapelbara namnringar är det perfekta sättet att göra intryck på. Ta dina vanliga ringar och få dem att sticka ut med en initial- eller signetring. Gravera ditt eget namn eller namnen på dina kära för att skapa den perfekta mamma-ringen. Den speciella utsmyckningen ger designen din egen personliga touch!

Vackra ädelstenar

Även om namnmärkningar är inne nu, om du söker ett subtilare sätt att få en personlig touch ta en titt på vår kollektion av ringar med personliga månadsstenar. Marsbarn, augustibarn, junibarn, oavsett vilken månad du är född i har vi stenen för alla! Varje ring har din månadssten eller stenar som du väljer, välj den färg som gör dig glad varje gång du tittar på den!

När du gör en ringstapel är regeln att det inte finns några regler, blanda metaller, kombinera med färger, nedanför fingerleden, ovanför fingerleden allt som fungerar för dig! Hela tanken med staplingen är att du kan uttrycka dig själv på nya och underbara sätt varje dag!

Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten

Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag. Hela universum går samman för att fira dig, din själsfrände och utvalda.
Läs mer >

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar!
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.