Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Så stylar du din ringstapel
Så stylar du din ringstapel
Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem! Att stapla dina ringar är det senaste sättet som du kan vara säker på att du uttrycker exakt så mycket siffror kan säga. Det bästa med trenden med stapelbara ringar är att du aldrig kan sluta lägga till och utveckla din stil! På MittNamnhalsband.se har vi stapelbara namnringar, personliga ringar med månadsstenar och graverade ringar, alla med den unika möjligheten att ge din ringstapel en egen röst.

Ringstapel

Noun

En kombination av ringar som bärs tillsammans för att skapa en unik smyckestil. "Kolla in den där tjejens ringstapel!"

Synonymer: ringstil, fingerdesign, smyckestapel, nya trender.

När vi vet exakt vad vi ser, låt oss tala om några sätt som du kan använda denna ringstapel på!

Kärlek till färger

Bli förälskad i metallfärger. När du sätter ihop en ringstapel var inte rädd för att kombinera silver, guld och rosguld för att göra en stapel i flera färger. Du kan använda alla tre metallerna på ett finger eller sätta ihop och matcha på flera fingrar.

Gör den personlig

Stapelbara namnringar är det perfekta sättet att göra intryck på. Ta dina vanliga ringar och få dem att sticka ut med en initial- eller signetring. Gravera ditt eget namn eller namnen på dina kära för att skapa den perfekta mamma-ringen. Den speciella utsmyckningen ger designen din egen personliga touch!

Vackra ädelstenar

Även om namnmärkningar är inne nu, om du söker ett subtilare sätt att få en personlig touch ta en titt på vår kollektion av ringar med personliga månadsstenar. Marsbarn, augustibarn, junibarn, oavsett vilken månad du är född i har vi stenen för alla! Varje ring har din månadssten eller stenar som du väljer, välj den färg som gör dig glad varje gång du tittar på den!

När du gör en ringstapel är regeln att det inte finns några regler, blanda metaller, kombinera med färger, nedanför fingerleden, ovanför fingerleden allt som fungerar för dig! Hela tanken med staplingen är att du kan uttrycka dig själv på nya och underbara sätt varje dag!

Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten

Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag. Hela universum går samman för att fira dig, din själsfrände och utvalda.
Läs mer >

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar!
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.