Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten för Under kr350
Förstklassiga Smycken Presenter för Bröllopsfesten för Under kr350
Det finns inget mer spännande i livet än att planera din stora dag. Hela universum går samman för att fira dig, din själsfrände och utvalda. Desto mer magiskt varje ögonblick strävar efter att vara, ju hårdare arbetar ditt team bakom scenen för att det ska bli det---de viktigaste av dessa, dina handplockade brudnäbbar. Från uppgifter före bröllopet, möhippor, se till att din mascara inte rinner och att du har något att dricka; dina brudnäbbar är där hela vägen för att se till att varje steg är så perfekt som du drömt om.

Även om denna dag handlar om DIG (och din partner, men mest dig…) är en del av brudens uppgifter att ta ett djupt andetag och tacka de runt henne som har gjort allt detta möjligt, om vi skulle glömma att dessa flickor är dig närmast och kärast. Du tackar inte för bröllopet; du tackar för åren av vänskap. Du behöver inte spräcka bröllopsbudgeten, någonting litet och personligt är den perfekta gåvan för detta tillfälle. Här är våra 4 främsta personliga smycken för under KR350.

Namnhalsband

Det klassiska namnhalsbandet blev populärt efter 90-talets hit Sex in The city, där huvudkaraktären Carrie bar sitt namn med stolthet i ett utsökt halsband runt halsen. På senasre tid, som de flesta 90-talsstilar, har vi sett en uppfräschning av samma halsband som gör det till den perfekta personliga gåvan till de bästa.

Litet Namnhalsband >

Litet Namnhalsband- Extra Tjockt Sterling Silver

Smyckekollektion med månadsstenar

Det finns ingenting som gör var och en av dina flickor mer unik än deras födelsedag. Ge dem en gåva med en tanke bakom med en månadssten, eller välj en sten som matchar dina brudnäbbars färger! Ett fantastiskt sätt att fullända din bröllopslook samtidigt som du visar dina tjejer hur sppeciella de är!

Silver Brickshalsband Med Månadssten >

Silver Brickshalsband med Månadssten

Infinity-smyckekollektion

Med den ändlösa kärlek du känner för dina brudnäbbar, är den personliga infinity-smyckekollektionen definitivt en toppkandidat för presentpåsen till dina brudnäbbar. Denna enkla design är den perfekta symbolen för att visa hur mycket de betyder för dig. Antingen du väljer infinity-ringen med zirkonia, infinity-armbandet eller Infinity-halsbandet; kan du vara säker på att kunna uttrycka allt du vill säga till dina själssystrar i ett smycke de kan älska livet ut.

Graverat Silver Infinity Armband >

Graverat Silver Infinity Armband

Smyckekollektion med initialer

Det finns inget bättre sätt att hoppa på minimalisttrenden än med personliga bokstavssmycken. Skapa en minnessak av initialerna i var och en av dina brudnäbbars namn som kommer att se elegant ut på bröllopsfesten och tjäna som en ständig påminnelse om denna speciella stund ni hade tillsammans, för en livstid.

18k Guldpläterad Berlock Med Initial >

18k Guldpläterad berlock med initial

När din stora dag närmar sig och du har tiotusen och en sak att bocka av på din checklista, vet vi hur viktig kärleken och stödet från dina brudnäbbar kan vara. Vare sig du är bridezilla eller isprinsessa, uppskattar varje brud kärleken och sstödet från sina brudnäbbar. Visa dina hur mycket du värdesätter minnena för livet inklusive de som kommer, med den perfekta gåvan av personliga smycken.

Så Stylar Du Din Ringstapel

Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem!
Läs mer >

Ryska Ringar, Mer än Bara Design

När det finns så mycket att uppleva och lära sig av andra kulturer, vänder sig alltfler av oss till andra kulturer än våra egna för att upptäcka nya sätt att hylla kärlekens betydelse.
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.