Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

DEN STÖRSTA SMYCKESTRENDEN SOMMAREN 2019: FOTLÄNKAR

Vår Guide till Sommar Fotlänkar
Oh vi älskar att 90-talets favorit smyckestrend har kommit tillbaks. Den är bäst matchad med kjolar eller klänningar såväl som snygga byxor. Denna minimalistiska accessoaren som förgyller en outfit är känd som fotlänken. Så ’sätt fram din bästa fot’ och upptäck Mitt Namn Halsbands fotlänksguide som är en av de hetaste trenderna sommaren 2019.
Vristlänk med bokstav i guldplätering

INITIAL FOTLÄNKAR

Hej Sommaren, vi har väntat på dig. Vi hittar vår lycka när solen skiner och för att vara trendiga denna sommaren så föredrar vi att kyla ner oss med en av de hetaste trenderna. Initial trenden i guld vare sig det är halsband eller fotlänkar har vi sett mer av detta året, även på kändisar såsom Meghan Markle, Kate Holmes och Taylor Swift. Vårt Vristlänk med bokstav i guldplätering kommer att uppfylla dina gyllene drömmar med dess feminina och delikata stil. Välj initialen av ditt för eller efternamn för ett gyllene val.

Fotlänk med hjärta i silver

DELIKATA FOTLÄNKAR

En bra fotlänk att börja med som är subtil och delikat kan du bära dag som natt. Det gör det lätt att matcha. Andra enkla fotlänkar är perfekt att kombinera med andra smycken och kan matchas med snygga sandaler. Med välskötta fötter så kommer en delikat fotlänk göra din outfit ännu snyggare. Den snygga fotlänken med hjärta i silver är ett perfekt tillägg till en outfit. Den Fotlänk med hjärta i silver ger det en känsla av modern romans med en polerad yta; den är ideal till att gravera in ditt namn eller någons namn som är viktig för dig.

Infinityvristlänk i silver med månadssten

FOTLÄNKAR MED MÅNADSTENAR

Sandiga tår och solkysst näsa; du drömmer om en sommar som varar för evigt. Smycken ska vara lika individuella som du är och med den ökade månadsstenstrenden så kan kvinnor bära ett smycke som definierar och fångar deras personlighet. Ädelstenar symboliserar styrka och ger en oändlig gnista till ditt sommar lyster. Bär en fotlänk med månadsten vid poolen eller på en sommarcocktail fest. Infinityvristlänk i silver med månadssten tar fram silver kedjan genom stenens delikata färgklick och förgyller din look samt ger din vrist en sommar makeover.

Fotlänk med namn i silver

NAMNFOTLÄNKAR

Namnfotlänkar kommer i alla fall inte låta dig ta på dig fel fotlänk! Vi älskar denna stilen för att du kan matcha den med många andra smycken. Den ser lika bra ut vare sig du bära den solo eller med andra kedjor. Samla sommarminnen genom att välja ett ord eller ett namn som betyder någonting för dig. Fotlänk med namn i silver matchar din sommar lättsamhet eftersom den är lätt och trendig vilket kommer att komplimentera din personliga stil!

Där har du det, den ultimata sommartrenden. Personliggör din egen och låt dina fötter ta dig där ditt hjärta önskar.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.