REA
DITT PERSONIFIERADE
NAMNHALSBAND

BEFRIA FÖTTERNA - Den optimala sommarguiden för Vackra fötter

BEFRIA FÖTTERNA - Den optimala sommarguiden för Vackra fötter
Sommarsolen har visat sig och det betyder att det är dags att dra av vinterstövlarna och vicka på tårna i friska luften. Med denna säsongs fokus på fotlänkar och fotsmycken, är tiden inne för att visa upp dessa benförlängningar med en fräsch ren look! När du går från stövelfot till sommarsteg glöm inte att tänka på dessa saker Namn Vristlänknär dina fötter ska bli redo för sommaren.

Låt dem andas

Det första du behöver göra innan du kan börja göra dig klar för någon typ av sommarfotgodis är att LÅTA DEM ANDAS. Alltför länge har dina fötter varit insvepta och dolda i bomullssockarnas bekväma omfamning och ankelhöga boots. Ge huden på dina fötter en chans att andas och det inbegriper också dina utsökta tånaglar! Experterna rekommenderar faktiskt att du låter tånaglarna vila från nagellack minst 2-3 dagar i månaden.

Gå loss med pimpstenen

När vi nu är välluftade, är vi också helt exponerade. Ah, vad är det som är där nere? Det är dina fötter… och vi ska få dem att gnistra igen. För de som har mycket tid att röra sig med eller de som tycker att kroppsvård är avkopplande, kan du stoppa ner fötterna i varmt vatten (för att förhöja upplevelsen kan du tillsätta en droppe babyolja) i fem minuter och sedan försiktigt massera valkarna på dina fötter med pimpstenen. För de med mer ont om tid där allt som tar mer än 37 sekunder inte är värt att göra, ha pimpstenen i duschen och massera dina fötter med stenen efter duschen. Detta alternativ passar ocskå bäst för de som vill ha ett alternativ utan krångel och utan att behöva städa upp efteråt, skölj ner din torra hud med dina synder i avloppet. Åh jag känner mig redan lättare!

Hetaste nagellackfärgen

Denna säsongs naglar har blivit målarduk för en ny era av vilda och underbara nagelmönster men ett vanligt tema som vi kan se slå igenom är metallic. Antingen det är en metallic-touch på nagelbandet, metallic-guld eller silverränder eller en basfärg med detaljer i metallic, är vi övertygade om att metallic-färger är den felsäkra planen för att få de där vackra tånaglarna.

Personliga fotlänkar

Vi har luftat, rengjort och sett till att dina naglar är i tipp-topp skick. Nu är dina fötter äntligen redo för den slutliga sommartouchen. Trenden med fotlänkar har just blivit personlig och vi har hittat den perfekta kollektionen av vristdekor vilket innebär att du kan göra alla fotlänkar personliga med din speciella stil! Medan våra namnhalsband hör till övre delen av kroppen, kan dina vrister nu också delta i det roliga.

Läsning spets
Augusti månadenssten - Peridot
Augusti månadenssten - Peridot

Har du hört talas om Peridot?

September månadssten - Safir
September månadssten - Safir

September månadssten är en vacker blå sten som kallas Safir.Copyright © 2009-2018 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade