DEN STÖRSTA SMYCKESTRENDEN SOMMAREN 2019: FOTLÄNKAR

Vår Guide till Sommar Fotlänkar
Oh vi älskar att 90-talets favorit smyckestrend har kommit tillbaks. Den är bäst matchad med kjolar eller klänningar såväl som snygga byxor. Denna minimalistiska accessoaren som förgyller en outfit är känd som fotlänken. Så ’sätt fram din bästa fot’ och upptäck Mitt Namn Halsbands fotlänksguide som är en av de hetaste trenderna sommaren 2019.
Vristlänk med bokstav i guldplätering

INITIAL FOTLÄNKAR

Hej Sommaren, vi har väntat på dig. Vi hittar vår lycka när solen skiner och för att vara trendiga denna sommaren så föredrar vi att kyla ner oss med en av de hetaste trenderna. Initial trenden i guld vare sig det är halsband eller fotlänkar har vi sett mer av detta året, även på kändisar såsom Meghan Markle, Kate Holmes och Taylor Swift. Vårt Vristlänk med bokstav i guldplätering kommer att uppfylla dina gyllene drömmar med dess feminina och delikata stil. Välj initialen av ditt för eller efternamn för ett gyllene val.

Fotlänk med hjärta i silver

DELIKATA FOTLÄNKAR

En bra fotlänk att börja med som är subtil och delikat kan du bära dag som natt. Det gör det lätt att matcha. Andra enkla fotlänkar är perfekt att kombinera med andra smycken och kan matchas med snygga sandaler. Med välskötta fötter så kommer en delikat fotlänk göra din outfit ännu snyggare. Den snygga fotlänken med hjärta i silver är ett perfekt tillägg till en outfit. Den Fotlänk med hjärta i silver ger det en känsla av modern romans med en polerad yta; den är ideal till att gravera in ditt namn eller någons namn som är viktig för dig.

Infinityvristlänk i silver med månadssten

FOTLÄNKAR MED MÅNADSTENAR

Sandiga tår och solkysst näsa; du drömmer om en sommar som varar för evigt. Smycken ska vara lika individuella som du är och med den ökade månadsstenstrenden så kan kvinnor bära ett smycke som definierar och fångar deras personlighet. Ädelstenar symboliserar styrka och ger en oändlig gnista till ditt sommar lyster. Bär en fotlänk med månadsten vid poolen eller på en sommarcocktail fest. Infinityvristlänk i silver med månadssten tar fram silver kedjan genom stenens delikata färgklick och förgyller din look samt ger din vrist en sommar makeover.

Fotlänk med namn i silver

NAMNFOTLÄNKAR

Namnfotlänkar kommer i alla fall inte låta dig ta på dig fel fotlänk! Vi älskar denna stilen för att du kan matcha den med många andra smycken. Den ser lika bra ut vare sig du bära den solo eller med andra kedjor. Samla sommarminnen genom att välja ett ord eller ett namn som betyder någonting för dig. Fotlänk med namn i silver matchar din sommar lättsamhet eftersom den är lätt och trendig vilket kommer att komplimentera din personliga stil!

Där har du det, den ultimata sommartrenden. Personliggör din egen och låt dina fötter ta dig där ditt hjärta önskar.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.