Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

10 topp listan av förslag på ”Fars dag presenter”

10 topp listan av förslag på ”Fars dag presenter”
Istället för en tråkig slips eller ytterligare en plånbok till fars dag present. Så har vi sökt på webben för att komma med en rolig lista över artiklar inklusive enkla idéer för presenter barn kan göra själva, plus några topp val från MittNamnHalsband sortiment. Oavsett vad du väljer, Pappa kommer att uppskatta din omtanke!

Personligt ID armband

Ett stiligt ID armband gör ett fantastisk tillägg i stil och modemedvetenhet på ett maskulint sätt. Några idéer med omfattningen ”Vi Älskar Dig”, ”familjen först” eller familjens efternamn. Välkommen in för att se våran kollektion av Personliga smycken för män, där du kan se ännu fler idéer av armband för män.

Personlig Sång

Om pappa är en musiker – eller bara råkar älska musik – kommer han kanske att uppskatta en personlig sång. Du kan skriva en egen sång bara för pappa och nämna hobby, särintressen och naturligtvis meningsfulla människor. Det finns många olika företag online som kan hjälpa till med denna komposition.

Teckningar från barnen

Snacka om en klassiker! Barn konstverk föreställande favorit tider med pappa är alltid uppskattat. Barnens teckningar är lätta att passa in i en gåva; Låt dom göra ett speciellt suvenir kort som Pappa kommer att älska.

Graverad ID-bricksnyckelring

Varför behålla tråkiga gamla nyckelringar som kom med bilnycklarna när du kan få en personligt graverad nyckelring istället? Här har massor av utrymme för en meningsfull, personligt meddelande, och pappa kommer att bära det överallt. Du kan ta en titt på vår personliga nyckelringar samling för ännu fler alternativ.

Frukost på sängen

Alla älskar vi frukost på sängen, speciellt Pappa! Gör en frukost som han ej kommer att glömma! Pinterest har fina ideer på Fars dags överraskningar.

En kreativ dikt av barnen

Äldre barn kan komma upp med en meningsfull dikt, medans små barn kommer att behöva hjälp. Skriv ut en dikt på ett fint kort eller låt barnen skapa själva en unik presentation. Om du så önskar kan du skriva ut dikten och rama in den fint som en speciell gåva, som Pappa kommer att uppskatta förevigt.

Personlig Foto Bok

Gå online och gör en särkild bok med personliga bilder för ”Världens bästa Pappa”. Lägg in dina finaste bilder med Pappa och du har en gåva för livet.

Barnens hembakade kakor i en burk

Vad är hans favorit? Låt barnen baka en bunt med olika kakor med dekoration. Lägg dem i en burk med ett fint band om. Pappa kommer att känna sig som en kung i flera dagar vid varje mellanmål och barnen kommer att vara stolta över sina baknings färdigheter.

Ett personligt nummer halsband

För en sport intresserad Pappa är ett personligt nummer halsband alltid uppskattat. Om pappa spelar på en lokal liga, kommer han att vara glada att bära denna meningsfulla nummer halsband. Den finns att beställa i silver eller guldpläterat.

Handavtryck eller fotavtryck av barnen

Liten hand och fotavtryck kommer att påminna honom om barnens barndom långt efter att de har vuxit upp. Det finns en mängd av matrial att skapa söta små hand-och fotavtryck, som blir ett minne för livet.

Oavsett om du väljer en fars dag present eller unnar en hel korg med godsaker som barnen har gjort, kommer han att älska att få särskild uppmärksamhet. Se till att göra hans favorit mat eller bjud ut Pappa till en god middag!

Styla det! Sätt att bära bokstavssmycken

I en värld där manga människor bär populära stilar med liknande utseenden, skiljer personliga smycken ut bäraren från mängden. På MittNamnHalsband, erbjuder vi många unika smycken – men bokstavssmycken fortsätter vara populära.
Läs mer >

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar!
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.