Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Tur med våra lyckoberlocker!

Tur med våra lyckoberlocker!

Alla behöver vi lite tur i våra liv. Oavsett om vi har en intervju till ett nytt arbete, önskar en bonus på det nuvarande jobbet eller söka ett nytt jobb så är tur alltid bra att ha. Vad är det bästa sättet att veta att man har lyckan med sig? Vissa människor har sina egna personliga berlocker med speciell och individuell mening. Det finns vissa gemensamma lycko symboler som du kanske vill ha med dig och som vi kan erbjuda i vår personliga smyckes kollektion.
 1. Änglavingar

  Eleganta, ljuvliga änglavingar som symboliserar den skyddande kraften. Änglar eller någon annan som alltid är där för dig, vakar över dig, som skydda och vägleder dig. Det kan också symbolisera känslor av harmoni och kärlek, eller hopp och glädje. Vissa människor väljer att bära en ängel som berlock för att vårda, ära eller komma ihåg en älskad.

 2. Hästsko

  Hästskor är en vanlig lyckoberlock. Många människor hänga dem över ingången till sina hem eftersom det sägs hålla främlingar borta och behålla turen för de som bor i huset. De medförde även tur eftersom de gjordes av smeder som sades vara luckosamma. Detta beror på att de arbetade med järn och eld vilket många trodde handlade om magiska krafter.

 3. Fyrklöver

  Klövens fyra blad är en av världens mest kända lycko symboler. En annan traditionell innebörd ger mening åt var och ett av klövets blad. Den första representerar hopp, den andra är en påminnelse om tro, det tredje står för kärlek, och den fjärde ger lycka till den som hittade fyrklövern. I det forna Egypten, var fyrklöver presenterat för nygift par för att välsigna deras äktenskap med odödlig kärlek.

 4. Nyckel

  Nyckel är en annan mycket gammal symbol. När den ges till någon närstående person så innebär det upplåsning av ett hjärta, den som ger den sägs ha tur i kärlek. Gamla romarna och grekerna trodde att det representerade att komma ihåg saker för det förflutna och förutseende in i framtiden. För japanarna är tre sammansatta nycklar lyckosamma och som bär dem kan låsa upp dörrarna till rikedom, hälsa och kärlek. Vår graverade smyckes kollektion erbjuder bland annat graverade nyckel smycken.

 5. Cirklar

  Cirkeln är förmodligen en av de äldsta lycko symboler som finns. Sägs kunna åstadkomma framtida lycka, cirkeln representerar evighet eftersom det finns inget slut eller börjar. Det betyder helhet, perfektion, och färdigställande. Du bläddra bland våra cirkel smyckes kollektion för att välja din favorit design.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.