10 skäl till varför smycken är en bättre Alla hjärtans dag gåva än choklad

10 skäl till varför smycken är en bättre Alla hjärtans dag gåva än choklad

Letar du efter en unik ”All hjärtans dag present”? Här är tio skäl till att välja smycken istället för tråkigt, traditionell choklad.
 1. Inga kalorier

  Choklad är väldigt gott och den mörka chokladen har även några hälsosamma fördelar jämfört men annan choklad. Chokladen ligger i vackra förpackningar men dessa sötsaker innehåller mängder av kalorier. De flesta människor försöker att kontrollera deras dagliga intaget av sötsaker så de allra flesta skulle föredrar något glittrande istället för något sött.

 2. Varar längre

  Visst är choklad ett nöje att äta, men det nöjet varar bara några ögonblick, snart ersättas glädjen i ångerst. Smycken - även mycket billiga smycken – kan användas under en lång tid. Ett guld namnhalsband som exempel håller sig vackert under många år.

 3. Du kan personifiera den

  Det finns många sätt att personifiera smycken! Med initialer, ett monogram, ett namn eller två, kanske till och med en månadssten eller kristall i en färg som tilltalar mottagaren. Du kan även använda en hemligt smeknamn eller ett särskilt ord som är särskilt meningsfull för dig eller er. Namnsmycken kan blir en spännande, perfekt och unik gåva till - Alla hjärtans dag.

 4. Visa att du har lagt ner energi och tanke bakom din gåva

  Den 14 februari hittar du lådor med choklad överallt. Snabbköp, apotek, och även bensinstationer säljer choklad. De gåvorna passar bra för en glömsk person som behöver hitta en snabb present i sista minuten. Smycken visar att du bryr dig och att du lagt ner energi och ansträngning för att kunna ge bort en speciell gåva.

 5. Smycken är ett bestånde minne

  När chokladen har ätits upp, är den borta för alltid. Smycken blir ett speciellt minne av en speciell tid i ditt liv, ett minne man ständigt kan bära och komma ihåg. Ett infintity halsband är ett bra exempel på ett enkelt, meningsfullt och minnesvärt smycke som hon kommer att älska.

 6. Du kan enkelt dölja det

  Du kan gömma den i fickan, i din bil eller någonstans för att sedan snabbt ta fram vid det rätta tidspunkt. Detta gör det lättare att kunna lämna över gåvan vid rätt tillfälle och det kommer att blir en riktig överraskning.

 7. Smycken med stil

  Det finns en anledning till varför så många människor njuterav att ge bort våra smycken som gåvor till kvinnor: De är alltid stilfulla och de passa in till allt som finns i garderoben. Klassiskt eller trendiga, i silver, guld eller i ett annat av våra populära material. Detta en gåva som i all säkerhet kommer att bli uppskattad för en lång tid framöver.

 8. I alla prisklasser

  Många människor ger choklad eftersom det är prisvärt. Vad du kanske inte vet är att vackra smycken inte behöver kosta en förmögenhet. Du kan naturligtvis spendera tusentals kronor om du vill, men du kan också hitta många smycken som hon kommer att uppskatta och som passar din plånboken.

 9. Hon kan visa upp den

  "Titta, han gav mig choklad!" (Säger knappast ingen kvinna!) I stället för choklad, ge henne något hon kan vara stolt över att få visa upp för sina vänner.

 10. Inte Cliché

  Hjärtformade lådor är söta, men de tillhörde förra året, och året innan dess, och många år tidigare. Välj ett smycken som tilltalar hennes känsla för stil och hon kommer att uppskatta dig ännu mer.
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.