Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Betydelsen för Januaris Månadssten

Meningen Bakom Månadsstenen för Januari
Januari representerar en ny början, en chans att få en fräsch start på det nya året. Det finns ingen annan månad som förtjänar den starkast lysande månadsstenen granaten. Folk som är födda i januari har äran att få en av de mest livfulla och påfallande månadsstenarna som representerar deras födelsemånad. Upptäck historien och ursprunget bakom denna underbara månadsstenen, samt förföriska smycken att matcha. Denna månaden sätter vi fokus på den magnifika granaten.

HISTORIEN BAKOM MÅNADSSTENEN FÖR JANUARI

Granatens ursprung kommer från det medeltida latinska ordet granatus, som betyder 'granatäpple' efter den röda färgen. Sen bronsåldern har granaten används som slipmedel och ädelstenar. Faraonerna i det forntida Egypten brukade bära halsband med röda granater medan signet ringar i forntida Rom hade djuptryck i granat som stämplade vaxet som förseglade viktiga dokument. Granaten kommer från många olika länder. Under den viktorianska tiden så var den främsta källan Böhmen. Idag förser den afrikanska kontinenten en stor del av världens granatutbud. Den hittas även i Brasilien, Iran och Sri Lanka.

INRE GNISTRA

Den mest framträdande aspekten av granaten är förmågan att stråla lika mycket som personen som bär den. Om du vill visa en stenbocke och en vattuman hur mycket de betyder för dig så är denna djupröda stenen en mycket omtänksam och personlig present. Ge de en gåva med deras månadsstensfärg då granater framhäver smycken på ett mycket vackert sätt. Vertikalt infinity Namnhalsband med månadsstenar är ett vackert sätt att bära sin månadssten och sina älsklingars namn och månadsstenar varje dag.

Initial Halsband med Månadsstenar

MENINGEN BAKOM MÅNADSSTENEN FÖR JANUARI

Inom hinduismen och buddismen så är granaten en helig sten som ger visdom och upplyser själen. Det sägs att granaten frigör negativ energi och många tror att stenen främjar lyckokänslor, hopp och viljestyrka. Den glödande färgen driver bort trötthet, stimulerar fantasin och kreativt tänkande och inbringar sinnesro. I forna tider och på medeltiden så ansågs också granaten kunna åtgärda inflammatoriska sjukdomar och lindra ett ilsket hjärta. Vissa kallar den för "Hoppets Ädelsten" för att det sägs att de som bär den och gör gott kommer att bringa gott med sig.

EN MAGNETISERANDE ÄDELSTEN

Letar du efter en förtrollande present till någon som är född i januari? Bli kreativ och personliggör den perfekta presenten med januaris månadssten! Det är ju trots allt årets första månad och finns det ett bättre sätt att visa din kärlek och uppskattning än med något som de kan stråla med hela året. Stapelbar namnring med månadssten är en av våra favoriter. Lägg till flera ringar med namnen och månadsstenarna på födelsedagsbarnets närmaste vänner och familj tillsammans med hennes egna namn och månadssten!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.