Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
5 Fantastiska Hjärtformade smycken passande som julklapp

5 Fantastiska Hjärtformade smycken passande som julklapp

Julen är en perioden som ropa om omsorg, närhet och kärlek vilket gör att smycken alltid blir populära gåvor. Om du letar efter hjärtformade smycken för att ge som julklappar, såsom personligt graverat hjärt halsband, har du kommit till rätt ställe! Här är våra mest populära hjärtformade smycken som passar lika bra till julklapp som vid annat tilfälle året om.

Graverat dubbel hjärthalsband i två färger är ett charmigt smycke som säger att jag älskar dig eller kan även säga God Jul. Ett vackert hjärta i guldplätering som du har möjlighet att göra helt personligt och speciellt. Du kan välja att gravera in ett valfritt namn eller kanske kan ett vackert ord passa bättre. Välj något som passa just person som kommer att mottaga smycket, det blir en gåva som man alltid kommer att minnas. Ett vackert silver hjärta hänger tillsammans på smycket för att göra smycket ännu mer speciellt. Smycket hänger från en Guldpläterad kulkedja som finns i olika storleka.

Här kan du visa personen som har halva ditt hjärta din stora kärlek med Brytbart Hjärt Halsband för par. Två olika delar som kan föras samma och bilda ett helt hjärta. Varje del kan graveras med ett namn eller ord som passar just för er. Smycket är tillverkade av 925 sterling silver och varje hjärta hänger från en Ärtlänkskedja som finns i flera olika längder. Om du gillar utseendet på Personligt Brythjärta halsband så kommer du att gilla detta också!

Om det finns en mamma eller mormor på din julklapps lista så är detta ett utmärkt val till henne. Detta Hjärta i Hjärta halsband med månadsstenar i 925 Sterling silver passar perfekt. Smycket är ett fantastisk hjärtformat halsband med möjlighet att välja upp till sju månadsstenar och lika många namn kan graveras in. Det är alltid attraktivt med månadsstenar vilket gör smycket för mödrar så mycket mera unikt. Smycket är ett bra och vackert sätt att hålla barnen eller barnbarnen nära sitt hjärta!

Ett fint smycke när man är ute efter både ett hjärta med lite känsla och inifinty symbol. Personligt Infinity Hjärt Halsband är precis vad du söker och det kan även göras personligt. Smycket som är modert och trendigt kommer med en vacker Ärtlänkskedja. Med detta unika utseende kommer smycket med all säkerhet att bli ett favorit halsband och kommer att bära lång tid framöver. Välj din älsklings namn eller något vackert ord då kommer detta skräddarsydda halsband bli en underbar och värdefull gåva i år!

Är du intresserad av en vacker ring så vill vi föreslå att du tittar på vår Hjärtformade ring med Swarovskistenar. Ringen är vacker, en fröjd för ögat och handen. Du väljer sex månadsstenar i vilka färger som ni önskar. Man kan välja familjens månadsstenar om man önskar att ringen ska påminna om några personer. Man kan naturligtvis väljer de färger som man tycker om och som känns passande. En liten rolig och annorlunda present som alla gånger kommer att bli omtyckt.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.