Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
5 Vackra Infinity smycken till jul

5 Vackra Infinity smycken till jul

Infinity smycken är ett perfekt att välja som en julklapp. Stilen är modern men ändå traditionell, förkunnar löftet om oändlighet för den som har turen att få bära den. Välj passande gravyr med två eller flera namn eller ord vilket gör detta personaliserade smycken så speciellt. Infinity finns i halsband, ringar och armband i både samt silver och guldpläterat. Kollektionen infinity innehåller alla typer av stilar och kommer alla gånger att vara omtyckt av mottagaren.

För något speciellt, kanske Infinity Namnhalsband skull bli den perfekta oändlighet presenten till den som är utvald. Det finns olika kedjelängder som lämpar sig både för barn och vuxna. Detta halsband för samman två namn för evigt vilket är betydelsen med oändlighet halsband. Ett perfekt val i silver för att berätta en viss någon hur mycket du bryr dig.

Om mottagaren av presenten föredrar alla smycken i guld, då har vi Infinity halsband i guldplätering. Det finns klassiska oändlighet namn halsband i guldplätering som kommer att passa för henne! Liksom halsbanden i silver, är detta ett perfekt sätt att säga "oändlighet". Välj två namn som ska graveras i öglorna på oändlighets tecknet i guldplätering, och de kommer att vara tillsammans för evigt. Oavsett om dessa två namn är ett par eller bästa vänner passar det lika bra. Skulle du föredra att gravera två ord i stället för namn finns det inga problem! Ett mycket bra sätt att markera vänskap eller passioner!

Det finns två stilar som tar oändlighet utseende ytterligare. Namnhalsband i infinity-stil är personifieras med ett namn, och den är en charmig oändlighetssymbol. Enkel och vacker stil och det är en klassisk skönhet som passar alla. En annan nyhet är Infinity Style Namnhalsband - Next Generation Collection, som använder bara ett namn eller ord och belyser det i en glamorös virvel. Det är ett vackert smycke som alla älskar och passar som klassiska namnhalsband. Välj detta som en present till någon på din julklappslista eller köp den till dig och bär namnet som betyder något nära ditt hjärta. Romantisk!

Flera Infinity armband i silver visar värdet av evig kärlek och vänskap. Armbandet, finns i fyra storlekar, rymmer upp till fyra infinity hängen, och finns även i guldplätering. Passar perfekt som julklapp till flickan, tonåringen eller kvinna i ditt liv, ett underbart sätt att säga för alltid.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.