Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
7 skäl att handla julklappar på nätet

7 skäl att handla julklappar på nätet

För aktiva och överarbetande människor, är möjligheten att handla online en skänk från ovan. Ta din bärbara dator eller surfplatta, på bara några minuter kan du beställa mat, djur tillbehör, vin, samt gåvor och massa andra saker. Inte undra på att handla på nätet inför julen förändrar helgens stor shopping. Online julhandeln erbjuder flera fördelar jämfört med att handla i varuhus, genom kataloger eller i butiker.

Det är lätt att handla på nätet

När du har ett par minuter till godo, kan du söka upp dina favorit shoppings webbsidor och ta en titt runt vad som finns. Faktum är att sedan handla online sparar både tid och pengar samtidigt som det gör shoppingen enklare. Det finns massor av förslag och tips för att man lättare ska hitta de rätta julklapparna.

Stor möjligheter

Behöver du hitta en perfekt presenten till din svärmor som har allt? Kolla online, då är du inte begränsad till butikerna i stan eller på köpcentret. Du kan bokstavligen finna saker från hela världen som du inte kan hitta lokalt där du bor. Om du behöver en speciell julklapp för en speciell personen så finns det mängder av förslag. Det finns så mycket fint att välja mellan som vackra halsband för mammor eller personliga smycken, onlinebutiker är det perfekta stället att handla.

Olika val

På många online-butiker, kan du hitta en present till var och en på din julklappslista. Inget behov av att besöka ett dussintals butiker för att bli nöjd. Bara helt enkel "one-stop-shop" som har något för alla, passade julklappar till - vänner, arbetskamrater, dina brorsbarn osv. En av de mest populära presenterna i år är namnhalsband och även de som finns i Infinity kollektionen. Stort utbud finns även av andra personliga smycken, dessa är unika och kan göras unika med egen personlig gravering! Söker du något för barn så finns namnhalsband för barn eller stav halsband som är passar perfekt både för män, kvinnor och barn. Det är något väldigt speciellt att mottaga en gåva som är personlig och mottagaren kommer alltid att minnas dessa gåvor.

Du kan skicka direkt till mottagaren

Är ni inte tillsammans över jul och gåvan behöver levereras? Inga problem, skicka gåvan direkt till mottagaren vilket kommer att sparar tid och ansträngning. Du kan koncentrera dig på viktigare saker som att förbereda julfesten.

Värde och ekonomi

Shopping på nätet kan spara pengar. Eftersom online-butiker inte har samma problem med överfulla butiker och att vissa varor tar slut fort. Kan du i lugn och ro handla utan att göra förhastade köp vilket innerbär att du även handlar ekonomiskt.

Unika artiklar

Butiker har inga möjlighet och kan inte lagra alla varora som online försäljningen kan göra . Det betyder att du lättare kan hitta ovanliga presenter online. Bara genom att söka efter några nyckelord och du kan hitta den unika gåvan du har letat efter.

Glädje

Jultid är en tid av glädje och att ge bort den perfekta presenten gör att alla blir glada. Att handla online med bekvämlighet och enkelhet, med stort urval av gåvor tillsammans med möjligheten att spara. Detta kommer att glädja, att inte bara mottagaren utan även dig. Ha en God Jul!
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.