REA
DITT PERSONIFIERADE
NAMNHALSBAND
September månadssten - Safir

September månadssten - Safir

September månadssten är en vacker blå sten som kallas Safir. Namnet kommer från det grekiska ordet "sappheiros" och det latinska ordet “saphirus,” som betyder "blå sten. Tillsammans med smaragd , rubin och diamant, är safiren en av de fyra speciella ädelstenarna. Den är nästan lika hård som en diamant.

Flytande berlock - med månadsstenar
Flytande berlock -
med månadsstenar >

Hängande Hjärta i hjärta Halsband med månadsstenar
Hjärta i hjärta Halsband
med månadsstenar >


Visdom, Kunglighet och Gudomlighet: September Månadssten, Mening och Historia

Safir unika skönhet gör den till en av världens mest eftertraktade sten. Denna vackra blå Månadssten är kopplad till visdom, profetia och kunglighet. Den tros ge sin bäraren skydd samtidigt som den för lycka med sig och ger andlig insikt.

Genom historien, har safirer burits av kända människor. Abraham och King Solomon sägs ha använt safir maskots som skydd, grekerna bar stenarna för visdom när de besökte oraklet i Delfi, och tidiga kristna införde safirer i ringar som fick en särskild andlig betydelse.

Idag, fortsätter safirer att vara en symbol för kungligheter.Prins Charles presenteras prinsessan Diana med en berömda safir förlovningsring och prins Harry fortsatte traditionen när han gav en liknande ring till Kate. Alla kan njuta av dessa vackra stenar: många kvinnor önskar visar dessa gnistrande blå färgade stenar i trendiga infinity smycken.


Safir i Healing och andlighet

Safir står för och andlighet, betecknar styrka och fokus samt lärande och psykisk aktivering. Stenen sägs stimulera halsen och tredje ögat chakran, vilket att bäraren att få tillgång till en djupare nivå av medvetande och få större förståelse. Du kan hålla en safir i linje med din halschakrat genom att bära den i ett brick halsband eller ett namn halsband.

Safirer finns också symboliskt rättvisa, integritet och självdisciplin. Reikiutövare använder dessa underbara stenar till helande kraft och yrkesverksamma från olika samhällsskikt använda dem för att främja medvetenheten och stimulera sinnet. I vissa traditioner tros safirer erbjuda läkemedel attribut som sträcker sig från att bota sjukdomar, tumörer, sår och att förebygga sjukdomar.


Vad erbjuder vi

Nu när du vet mer om innebörden av safirer, kommer du vara glad att veta att det underbara utseendet på septembers mystiska blå MÅNADSSTEN är inom räckhåll. Vi erbjuder ett vackert urval av ringar, medaljonger och andra smycken som är tillverkade just för mödrar, tillsammans med utsökta safir namnsmycken inklusive armband, ringar och halsband. Om du vill inkludera safir månadssten i en meningsfull gåva till en speciell person på listan September födelsedag, glöm inte att spana in månadssten smycken.Copyright © 2009-2018 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade