Betydelsen av Septembers Månadssten

Betydelsen av Septembers Månadssten
Vad är Septembers månadssten? Safiren har en fascinerande historia med forntida trosuppfattningar och har burits av många mäktiga individer. Ädelstenen har blivit en mycket populär sten och gör den till en betydande sten som representerar Septembermånaden. Till de som är födda i Jungfruns och Vågens tecken så har Mitt Namnhalsband en stor kollektion av vackra safir stenar för att ge dig lite extra glimmer till din födelsemånad.

SEPTEMBERMÅNADENS HISTORIA

Den förekommer i huvudsak i Thailand, Vietnam, Indien, Sri Lanka, Kina och Nordamerika där stenens klarhet och storlek varierar. Safiren är släkt med julis månadssten rubinen och består av mineralet korund. Den har en blå färg som skiftar mellan ljusblå till mörkblå och många andra vackra färger kan förekomma i stenen såsom gul, grön, blekrosa, orange, blå, lila och brun. I flera hundra år har safiren burits av kungligheter och präster. Safiren förekommer i asiatisk mytologi och i Europas och Mellanösterns historia och religiösa texter.

EN ÄDELSTEN MED ETT GUDOMLIGT RYKTE

Stenen är känd för att ha gudomliga makter och förmågan att profetera. Safiren är en extravagant ädelsten att bära vare sig du är född i september eller i någon annan månad! Fira mamma med vårt Droppe Halsband med Månadssten till Mamma i Guldplätering; vårt vackra Personliga Halsband med Månadssten som symboliserar dina älskade. Du kan personalisera vackra månadsstensdroppar och initialsberlockar med initialerna av månadstenens bärare. Armring med babyfötter för mamma är en meningsfull present som är prydd med babyfötter och personaliserad med mammans barns födelsedatum och namn tillsammans med deras månadssten och söta berlockar.

BETYDELSEN AV SEPTEMBERS MÅNADSSTEN

Den anses vara den finaste ädelstenen och stenens namn är tagen från flera språk såsom grekiska, latin och arabiska och den var känd som Apollos ädelsten. Man trodde att safirer representerade själens renhet och den symboliserar integritet, lojalitet och ädelhet. Safiren tros beskydda dina älskade från faror och associeras med koncentration och självdisciplin. Till och med idag så anses safiren vara en kunglig sten som medför kunskap och andliga sanningar. Den blåa färgen skapar ordning, ger styrka och hjälper dig att genomskåda saker och ting på ett djupare plan.

Personliga ringar med månadsstene

EN KUNGLIG ÄDELSTEN

Safiren är en kunglig sten och visdomens sten och har setts på Drottning Elisabeth II kända tiara såväl som på ringar, svärd och spiror burna av monarker. Upptäck ditt egna kungliga smycke i vår breda kollektion av personliga ringar med månadssten; ett smycke som ger uttryck för din personlighet. Den är en värdefull skatt som du kan behålla för evigt. Namnhalsband med månadssten ger ett vackert budskap och är en stil du ofta kommer att vilja bära.

Framhäv din stil och ge uttryck åt din personlighet genom att bära denna livfulla sten som sägs ha färgat himlen blå med safirens blåa reflektion.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.