Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Personliga smycken för Brudnäbbar

Personliga smycken för Brudnäbbar

När du planerar ditt bröllop, kom ihåg att hjälpa dina brudnäbbar att känner sig speciella och vackra under denna dag. Ta inspiration från traditionerna att ge personliga smycken till sina brudnäbbar vilket gör att de känner sig utvalda och omtyckta. Bäst av allt är namn smycken och andra speciella smycken som även kan bäras långt efter att bröllopet är över.

Personligt Hjärt Halsband med Swarovski
Hjärt Halsband
med Swarovski >

Sterling Silver Hjärta med namn
Sterling Silver
Hjärta med namn >


Söta symboler av kärlek

Brudnäbbarna dök först upp i det antika Rom. De bar runt örter och vetekärvar för att välsigna det nya paret med fertilitet och välstånd. Under den viktorianska eran bar brudnäbbarna på vackra dekorerade korgar eller blomsterkransar som symboliserade oändlighet och sann kärlek. Idag påminner brudnäbbarna oss om något sött och oskyldigt, dessa känslor återspeglas i smycken de bär.

Traditionellt är ofta brudnäbbarnas smycken oskyldiga och har ett diskret utseende som går i linje med brudnäbbarnas enkla roll i vigseln. Pärlhalsband, armband och örhängen har alltid varit populärt eftersom de passa med vackra och traditionella klänningar. Enkla guld och silver smycken med berlocker eller månadsstenar passar också utmärkt eftersom de kompletterar brudnäbbarnas vackra klänning

Idag är traditionella smycken fortfarande mycket populära men när det gäller att välja en stil så finns det betydligt mera flexibilitet än tidigare. Om du vill kan du välja brudnäbbarnas smycken som överensstämmer och går i stil med resten av bröllopet. Du kan välja enklare smycken med strass eller Swarovski kristaller i färger som matchar de färger som du har valt för ditt bröllop. Ett personligt armband i stil med budtärnans kan bli stilfullt. Du kan även välja bland våra mamma halsband som har en del av smycket anpassat för barn. Vi har många eleganta och nya alternativ att välja mellan.

Sterling Silver HjärtArmband med ingravering
Silver HjärtArmband
med ingravering >

18K roseguldpläterat hjärtarmband för par
18K roseguldpläterat
hjärtarmband >

Tänk på att smycket som bärs av brudnäbbar ofta är lite mindre formella än smyckerna som bärs av bruden och tärnorna. Det kan var häftigt att låta smycken spegla bröllopets tema på ett speciellt sätt. Till exempel kan du välja ett speciellt snäck-tema på smyckerna för ett passande strandbröllop, eller ett fjäril halsband, armband och örhängen till ett trädgårdsbröllop.

Ett graverat hjärthalsband i guld eller roseguld kan vara precis rätt, och ett pärlarmband med en charm blandar tradition med en modern estetik. Små söta flickor kommer att se ännu mer bedårande ut med vårt sötvattenspärla armband för barn med gravering. Smycken från våra trendiga "Infinity" kollektion påminner oss om att sann kärlek är för evigt, och detta är ett fantastiskt val för en lite äldre brudnäbb.

Viktigt är att komma ihåg i val av dina brudnäbbars smycken att de passar flickans stil och att de kommer att användas vid andra tillfällen. Smycken du väljer bör vara mycket speciella och bör komplettera brudnäbbarnas klänningar men bör inte överglänsa smycken som bärs av bruden. Oavsett vad du väljer från glittrande örhängen i cubic zirconia eller något enklare kommer hon att vårda smycket som ett vackert minne av en speciell och oförglömlig dag.

Om du behöver ytterligare råd om hur man köper ett halsband för barn, hittar du det i den här artikeln.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.