REA
DITT PERSONIFIERADE
NAMNHALSBAND

Månadssten för augusti – Peridot

Månadssten för augusti – Peridot
Hej där peridot, vem är du nu igen?

För de gudinnor som har turen att vara födda i augusti, har du den viktiga uppgiften att bära peridot stenen. Med sitt ursprung i antik egyptisk folklore, sägs det att peridoten var en mycket kraftfull och mäktig sten; den bars av självaste Kleopatra.

Denna ädelsten har bildats i jordmantelns djup och kom upp till ytan under vulkanbutbrott. Av detta skäl tror man i Hawaii att peridot är en symbol för Peles tårar, eldgudinnan som vulkanerna bildades från. I enlighet med temat eld och ljus, har peridoten också smeknamnet “kvällssmaragden” på grund av deras eviga glans oavsett vilken tid på dagen eller i vilken belysning man ser dem.

Denna mäktiga sten används ofta som en talisman för att hålla mardrömmar borta eller öka bärarens styrka och självförtroende. Peridot som är känd som månadsstenen för augusti, är också ädelstenen som används för att symbolisera 16 års äktenskap! Antingen du är ett augustibarn, firar din 16:e bröllopsdag eller helt enkelt bara älskar den lysande gröna färgen på denna underbara ädelsten; är peridoten vackrast i ett smycke som du kan bära livet ut.

Peridot och smycken

Personliga smycken med månadsstenar är ett fantastiskt sätt att fira dina augustivänner men de kan också bäras av dem som vill utnyttja styrkan i denna kraftfulla talisman eller som bara älskar dess färg!

Upptäck vår kollektion av personliga smycken med månadsstenar där du kan lägga sista handen vid dina smycken. Sätt den ljuvliga stenen i en ring som du kan bära som en konstant påminnelse om din styrka och uthållighet. Skapa din egen talisman som du kan bära runt din hals när du satt denna kraftfulla sten i ett brickhalsband eller familjeträdhalsband. Gör ett enastående stilstatement när du förskönar dina infinitysmycken, med oändlig glans och oändlig stil!


Hur du än bestämmer dig för att sätta din peridotsten, kan du vara säker på att hur du än bär den, kommer detta personliga smycke att utstråla kraft, styrka och inte att förglömma… stil!

Läsning spets
Granatens betydelse: Januari månadssten
Granatens betydelse: Januari månadssten

Du känner troligen igen granater som vackra röda ädelstenar, men visste du att januaris månadssten har en lång historia av att användas i amuletter och talismaner?

Så Stylar Du Din Ringstapel
Så Stylar Du Din Ringstapel

Med våra siffror virade runt våra väskor och mobiler är det inte konstigt att det nu är inne med fingerstyling. Inte så att ringar är en moderevolution men däremot hur människor börjat bära dem!Copyright © 2009-2018 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade