Vackra Rubiner! Juli Månadsstens Innebörd och mer

Vackra Rubiner! Juli Månadsstens Innebörd och mer
Vilken är månadsstenen för juli? Det finns flera svar på den frågan, men rubinen är det populäraste valet. Rubiner är vackra ädelstenar av korundfamiljen och finns i olika nyanser av rött som får många att tänka på kärlekens omdanande kraft. På Mitt Namnhalsband, har vi fantastiska smycken med månadsstenar för alla tillfällen. Innan du börjar utforska dem, får du här möjlighet att lära dig lite mer om denna utsökta ädelsten.

Rubiner: Hjärtats Stenar

Rubiner används ofta, kanske på grund av dess lysande röda färg, som en symbol för kärlek. Förutom dess koppling till passionerade känslor, sägs denna utsökta månadssten ge ny energi och återställa livsgnistan.

Men rubinens koppling till hjärtats centrum går djupare än romantik! I kristallhealing förknippas rubiner med hjärtat och kroppens cirkulatoriska system. Stenen anses balansera och avgifta kroppen och utlovar god hälsa och ge bäraren en känsla av energisk klarhet.

Emotionellt förknippas rubiner med positiva, livsbejakande egenskaper som till exempel mod och motivation. De förknippas också med målinriktning, framgång, lycka och välstånd. Inte att undra på att ett av rubinens smeknamn är “Kungen av ädelstenar!”

Myter och Legender om Rubinen

Stora, perfekta rubiner är sällsynta – så sällsynta att de en gång i tiden nästa uteslutande ägdes av kungligheter. Rika personer ansåg att fina rubiner skulle attrahera ännu fler ädelstenar samtidigt som de gav ett mycket starkt skydd. Bäraren ansågs inte bara skyddas från skada, den ansågs också skydda personlig egendom.

Detta skyddande verkan var så stark att den engelske författaren Sir John Mandeville skrev: “När en man rört vid sitt lands fyra hörn med denna rubin, var hans hus, vingård och fruktträdgård skyddade från blixten, stormar och dåliga skördar.” I ytterligare en association med hjärtat, ansågs rubiner som bars på kroppens vänstra sida ge känslor av frid, även under stormar som hotade hem och härd.

Förutom att ge fysiskt skydd, ansågs rubiner också ge bärarna clairvoyanta förmågor och till och med ändra färg för att varna sina ägare om hotande undergång.

Fira Livets Milstolpar med Julis Månadssten

Vare sig du tror på myterna och legenderna som omger rubiner eller inte, är en sak klar: Vi kan alla dra nytta av saker som påminner oss om kärlek, visdom och lycka – en ring med månadssten är ett bra exempel. Pröva att bära den på vänster hand och se om lyckan står dig bi. Hur som helst kommer du att uppskatta dess eleganta utseende!

Vare sig du har födelsedag i juli eller inte eller om du bara älskar den lysande röda färgen på denna månads månadssten, upptäcker du att det finns många sätt att fira livets viktiga milstolpar – kanske med ett halsband med gravyr för att påminna bäraren om personerna de älskar. Vi gör det lätt att hitta månadsstenar med Swarovski-stenar, som har samma vackra färger som den äkta (som är betydligt dyrare) rubinen! Vår ring med månadssten, har till exempel samma lyster som en ring med äkta ädelstenar, men till en bråkdel av priset – och som dessutom är personliga!

Varför inte skämma bort dig själv eller en speciell person? Mammor och mormödrar och farmödrar överallt älskar mammahalsband och halsband med månadsstenar till mormor eller farmor i en mängd olika stilar. De kan graveras med namn, födelsedatum eller inspirerande ord och blir fantastiska presenter som alltid blir uppskattade. Mammaringar har uppdaterats för de som älskar moderna stilar och vår armring med barnberlocker är också populär. Under tiden blir ett livets träd-smycke med månadssten en fantastisk present till alla med många barn eller barnbarn att älska.

Med så många personliga smyckestilar att välja bland, har det aldrig varit enklare att uttrycka dig själv med en unik design som utan tvekan kommer att göra bäraren glad samtidigt som den främjar goda känslor.

Smaragden: Maj Månadssten Betydelse och Färg

Du kanske förknippar smaragden med färgen på ljust grönt gräs som tittar fram på våren, men visste du att denna livfulla gröna ädelsten förknippas med villkorslös kärlek?
Läs mer >

De 5 Främsta Tipsen för att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar! Av detta skäl, när vi vill fira våra kära oh närstående personer, söker vi alltid efter den perfekta typen av nyckelgodis.
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.