Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Meningen bakom Juli Månadssten

Meningen Bakom Juli Månadssten
Vad är månadstenen för juli? Med stenens häpnadsväckande färg vilken liknar mogna hallon och dess koppling med Dorothys röda skor från Trollkarlen från Oz så är rubinen en mycket omtyckt ädelsten. Den anses vara den dyrbaraste av de 12 ädelstenarna som är skapad av Gud och dess röda glöd sägs vara en invändig låga som inte kan släckas. Att köpa en rubin som present symboliserar en oändlig kärlek. Här på Mitt Namnhalsband så har vi valt ut speciella smycken för de som vill fira deras födelsedag med en rik, djupröd sten.

HISTORIA: JULI MÅNADSTEN

Den är en av historiens mest betydelsefulla ädelstenen i färg och den nämns fyra gånger i Bibeln -historien om rubinens gruvdrift daterar sig till 2500 år sedan. Det finns en rad olika röda nyanser och de mest strålande rubiner kan hittas i Indien, Australien, Burma, Pakistan, Kenya och USA. Rubinen innehåller krom vilket ger stenens röda färg och som skapar fluorescens vilket tillåter den att stråla. Den dyrbaraste rubinen av de alla är den burmesiska rubinen. Dennes färg brukar kallas för ”duvblodsröd”, för att den associeras till den vita delen av duvans öga och gruvorna i Mogok dalen i Myanmar.

EN FAVORISERAD, DYNAMISK ÄDELSTEN

Den tros inspirera känslor mer än andra stenar och den bär livets kraft. Rubinen främjar positivitet och med dess uppmuntrande krafter stärker de människan att leva fullt ut och omfamna livets glädjeämnen. Njut av livets enkla stunder med Infinity Namnhalsband med månadsstenar som representerar den innerliga kärleken mellan två älskade och glädjen de har för varandra. 18K guldpläterat Namnhalsband m. swarovskikristall möjliggör bäraren att uttrycka dennes personlighet och individualitet genom detta unika smycke, i synnerhet med en rubin månadssten.

MENINGEN BAKOM JULIS MÅNADSSTEN

Ordet härstammar från Rubeus, det Latinska namnet för röd och översatt till Forntida Sanskrit ”ädelstenarnas kung”. Rubinen representerar kärlek, känslor, mod och passion. Eftersom den är kungen av alla ädelstenar så tros den ge lycka till bäraren. Genom tiderna så har denna uppskattade ädelstenen burits av många kungar och kejsare. Den sägs kunna förutse händelser och som mörknar när faran är nära. Rubiner sägs också vara bra för hjärnan, minnet, hjärtat och när den gnuggas mot huden så anses den återge människor ungdomen.

EN SYMBOL AV KÄRLEK

Med stenens passionerade, djupa färg, så är det ingen överraskning att rubinen anses vara kärlekens sten och en symbol av starka känslor. På sin födelsemånad så är det dags att bli överöst med kärlek. Hedra kärleken med ett månadssten halsband som t.ex. två sammanflätande hjärtan med gravering i sterling silver. På vardera hjärta så kan ett namn graveras in och personliggöras med en månadssten. Alla smycken som inkluderar en rubin ger uttryck för en stark kärlek mellan två individer. Sammankoppla ditt hjärta med din älskade vilket representerar er föreviga kärlek till varandra vare sig det är en partner, ett barn eller en förälder.

Att bära rubin smycken förbättrar din vardagliga stil eftersom det är en representation av den du är! Alla ni som är födda i juli, rubinens eldiga låga är ett välkomnande, iögonfallande tillägg till alla dina olika stilar.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.