Sju present förslag till din dotters examen

Sju present förslag till din dotters examen

Examen är början till något nytt och speciellt då man gärna vill ge en meningsfull och minnesvärd gåva. Här ger vi er sju förslag till fantastiska presenter som passar som gåva och minne av examen.

Ett minnesvärt halsband

Vackra, meningsfulla , minnesvärda, inspirerande, och personliga halsband kan bli en mycket speciell gåva. En meninsgfull present som din dotter kan bära med sig överallt. Ett klassiskt personligt graverat halsband eller ett trendigt, sido initial halsband speglar hur speciell din dotter är. Det visar hur mycket hon betyder för dig och hon få känner din stolthet över hennes utbildning. Som en extra bonus, passar de till en mängd olika klädstilar och tillfälle.

Sterling Silver halsband med nyckel och berlock
Halsband
med Nyckel >

Vertikalt Infinity Namnhalsband
Infinity
Namnhalsband >


Namnhalsband och Infinity halsband är två andra snygga och meningsfulla alternativ på smycke.

En bil

En ny bil är en fantasktisk gåva till examen, att hjälpa din dotter att kunna ta sig mellan olika platser. Välj en bil som är extra säker så kanske hon kan få rabatt på försäkringen.

En uppmuntrande bok

Akademiker uppskattar ofta uppmuntrande ord, särskilt om de är på väg att studera på högskola eller universitet på annan ort. En förberedelse på att möta nya situationer, se nya möligheter och få träffa nya intressanta människor. Alla behöver uppmuntrande ord!

Ram till Diplomet

Din dotter har arbetat hårt för att komma till denna milstolpe i livet, en speciell ram till diplomet kan hjälpa till att fira denna milstolpe. Du kan hitta ett antal olika stilar på nätet och i olika presentbutiker.

Familjesmycken

Familjesmycken är inte bara för föräldrar och mor och farföräldrar, det är också en perfekt examenspresent för en dotter som har en tät relation med sin familj. Familjesmycken finns i en mängd olika stilar och utseende och kan göras personligt med namn och månadsstenar.

Investering

Alla uppskattar pengar, men i stället för pengar är ett alternativ att göra en investering i din dotters namn. Olika företag erbjuder en mängd intressanta alternativ vilket inkludera ett certifikat som låter mottagaren välja var de önskar att investera gåvan i.

En ny dator

Om din dotter är på väg att studera på annan ort så kan en ny surfplatta eller dator bli en perfekt examenspresent för just henne. Det blir en investering som kan hjälpa henne i sin utbildning, och med funktioner som Skype, kan det även hjälpa er att hålla nära kontakt!

För att göra en examenpresent extra speciell kan man överväga att göra ett paket med några olika presenter i en present. Hushållsartiklar som hon behöver för sitt nya boende, speciella smycken och en större gåva som en dator eller investering vilket gör gåvan både meningsfull och användbar.
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.