Hur man handlar Mors Ring

Hur man handlar Mors Ring


Mor månadssten ringar är bland de mest meningsfulla gåvor du kan ge. Accentuerat med swaroski månadsstenar som vanligtvis representerar barn eller barnbarn, kan mor ringar också ha extra månadsstenar som representerar andra familjemedlemmar. Denna typ av minnesmärke smycken har varit populärt i årtionden.


Medan månadsstens ringar är vanligtvis som mors dag gåvor, de gör en enastående gåva för mamma eller mormor hela året.

Den första kända mors ring bestod av två vigselringar som sammanfogade av månadsstenar av parets söner. Dagens månadsstens ringar sträcker sig från traditionella mönster som sträcker sig tillbaks till mitten av 20-talet och modern design som presenterar stenar, graverade ringar och andra meningsfulla element.

Personlig Ring och
två Månadsstenar >

Steg 1: Välj din stil


Börja med att ta en titt på vår galleri av mor månadssten ringar, som ger dig en grundläggande uppfattning om vad som finns tillgängligt. När du hittar en design som din mamma eller mormor kommer att uppskatta, är det dags att lägga till detaljer som gör ringen unik.

Mother Rings Guide

Steg 2: Bestäm Antal Swaroski Stones


En 2-sten ring är idealisk för unga familjer med två barn, eller kanske för en ensamstående mamma med ett barn.

En 4-sten ring är lämplig för en mängd olika familjer:

  • Två föräldrar och två barn
  • Familj med fyra barn
  • farmor med fyra barnbarn

En 5-sten ring är idealisk för olika typer av familjer, också:

  • Två föräldrar och tre barn
  • Familj med fem barn
  • Mormor med fem barnbarn
  • morföräldrar med tre barnbarn

Om du älskar utseendet på 4 eller 5 månadsstens ringar men inte har så många barn för att fira, överväga att ta andra familjemedlemmar - kanske en speciell faster eller farbror, en farfar, en mormorsmor, eller till och med familjens husdjur! En del av skönheten i moderns ringar är att de är helt anpassningsbara.

Vad händer om du kommer från en större familj? Överväga hedra mamma eller mormor med flera månadsstens ringar, eller kanske ge olika delar av smycken såsom en mors ring och ett Familjeträd halsband.


Steg 3: Lägg till Gravyr

Efter beslutar om en stil, överväga att lägga gravyr. Många av våra månadsstens ringar innefattar detta alternativ, vilket gör din present ännu mer meningsfullt.

Gravera förnamn är den mest populära metoden för att anpassa, men du kan välja att använda speciella smeknamn eller ens familj efternamn. Valet är helt upp till dig!

Guldpläterad Morsring
med Månadsstenar >

Andra alternativ

Du kan också fira familj med vackra mamma smycken mönster som flytande lockets eller en oändlighet halsband. För familjer som fortfarande växer, ny mamma smycken erbjuder ännu fler sätt att anpassa.Handla Vår Mors Ring Kollektion >
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.