Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Betydelsen av Månadsstenen för Mars

Betydelsen av Månadsstenen för Mars
De som är födda i mars är välsignade med den rofyllda och majestätiska månadstenen akvamarinen. En ädelsten som symboliserar skönhet och trofasthet. Den underbara akvamarinen är en fantastisk present till någon som fyller år i mars!

HISTORIEN BAKOM AKVAMARINEN

Akvamarinen fick sitt namn efter havets färg och härstammar från det latinska ordet för havsvatten. Det är en värdefull ädelsten som har en uråldrig härkomst. Under 1800-talet var stenens gröna sort den mest populära, men idag är den blåa sorten den mest dyrbaraste. Denna ädelstenen bryts i Brasilien men den kan också hittas i Pakistan, Nigeria, Zambia och Madagaskar. År 1910 hittades den största akvamarinen i Brasilien som vägde 110 kg! Den växer i enorma kristaller vilket gör att den är fantastisk att slipa och polera till stora karater och maffiga smycken.

EN KÄRLEKSSYMBOL

Den vackra och glittrande akvamarinen symboliserar protektion och mod. Ge en present till din älskade i form av ett halsband med hennes älsklingars namn som kommer att skydda de dagligen med Personlig Stav i Sterling Silver med Swarovskisten och Två Hjärtan Halsband med Gravyr i Silver. Båda kan graveras in med namnen på två älsklingar samt deras månadsstenar. Detta är en perfekt present för en partner att ge hans fru då den är en symbol som visar att var hon är går så kommer hon att bära hennes älsklingar nära hennes hjärta.

MENINGEN BAKOM MÅNADSSTENEN I MARS

Stenens vackra och rofyllda havsfärg sägs kunna hålla dig lugn och fridfull då dess färg lugnar heta temperament. Den är också känd för att beskydda sjömän och sjöfarare till en säker resa. Under medeltiden trodde många att om man bar på akvamarin så fungerade det som ett motgift mot förgiftning. Romarna trodde också att om en figur eller en groda var utskuren från en akvamarin försonades man med fiender och skaffade vänner. En annan romersk legend trodde på att stenen kunde väcka liv i kärleken mellan två personer. Under medeltiden trodde man att stenen kunde återuppväcka kärleken mellan gifta par.

SJÖJUNGFRUARNAS SKATT

Akvamarinen är ett uttryck för allt som påminner om havet. I gamla sagor sägs det att det var sjöjungfruarnas skatt samt en lyckoamulett för sjömän. Idag beskyddar den alla som reser vid, över och nära vatten och öppnar upp en hjärtfylld kommunikation. Ge en present från hjärtat till mammor som är födda i mars med vårt Mors graverade hjärta med månadsstenar och vårt Månadsstenhalsband till mamma i sterlingsilver. Båda är vackra hjärformade smycken som kan graveras in med namnen av mammas älsklingar samt deras och hennes månadsstenar.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.