Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
5 Perfect First Time Mom Gifts for Mother's Day

5 Skäl att handla på Online för Mors Dags Presenter

Tack vare Internet, har vårt sätt att göra vissa inköp förändrats till det bättre. När du handlar på nätet, har du tillgång till en hel inventering av fantastiska föremål - i det här fallet, mors dag gåvor! Här är fem goda skäl att ta ditt sökande efter den perfekta mors dag present på nätet.

Urval

När du handlar på nätet, har du omedelbar tillgång till ett utmärkt val av objekt som du kanske inte hittar i butiker, såsom speciella mamma smycken i en mängd unika mönster.

 1. Baby fötter smycken för nya mammor
 2. Månadssten smycken
 3. Hjärtan, berlockarmband och mer

Unika specialvaror

Unika smycken som kan vara svåra att hitta i lokala butiker. Till exempel, skulle det vara mycket svårt för en vanlig butik att hålla vissa varor i lager.

 1. Namn smycken - Många onlinebutiker gör det lättare att anpassa namn halsband istället för att bara sälja lager.
 2. Infinity halsband - En super-het trend. Att köpa på nätet, kan du vara uppdaterad med alla nya konstruktioner.
 3. Initial smycken - I de flesta fall onlinebutiker erbjuder olika typer av typsnitt.

Snabbt och bekvämt

Dagliga livet är mycket upptagen för de flesta av oss! Handla på nätet är snabbt och enkelt. Det tar bara några minuter att beställa något mycket speciellt, såsom personligt släktträd halsband och personliga armband i den senaste stilar.

 1. Internet Butik är bekvämt att handla på och inte behöva gå ut till en butik i dåligt väder.
 2. Inte behöva köra till ett köpcenter
 3. Du behöver inte leta efter en parkeringsplats
 4. Inte vänta i kö för att betala ditt köp av smycket.

Prisvärda produkter

Eftersom de flesta nätbutiker har låga omkostnader, är det möjligt att få bra värde. När du handlar på nätet, är det lätt att jämföra och spara.

 1. Se liknande objekt sida vid sida, utan att behöva spendera pengar eller tid att resa från en butik till nästa
 2. Om du bor och arbetar långt ifrån köpcentrum där gåvor säljs, spara ännu mer.

Skicka gåvan direkt till mottagarna

När du handlar på nätet, är det mycket lätt att få presenter till sina destinationer. Naturligtvis om du har tur nog att leva i samma område som din mamma eller får besöka henne på Mors dag, då kan du själv slå in smycket i en present ask och leverera presenten själv.
Om hon bor långt borta, kan du lägga till ytterligare ett lager av bekvämlighet till din shopping upplevelse genom att beställa en present ask och gåvomeddelande som då kan levereras direkt till din Mamma.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.