Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

8 perfekta mors dags-presenter till farmor och mormor

8 perfekta mors dags-presenter till farmor och mormor
Mitt NamnHalsband vet vi att blommor är flyktiga; och även om köksapparater är praktiska är de långt ifrån att vara känslomässiga. Mors dag handlar om att visa din kärlek till kvinnorna som spelar en personlig roll i ditt liv, så istället för det vanliga, ge henne någonting extra. Här är tio fantastiska förslag på presenter till farmor och mormor på mors dag.

Personliga smycken

Vad ska man ge farmor och mormor som har allt? Kanske ett speciellt personligt smycke från vår kollektion av personliga smycken för mammor och far- och mormödrar. Det finns massor att välja bland! Några favoriter:

1. Känslomässiga smycken från hjärtkollektionen

2. Flytande berlocker med gnistrande månadsstenar inuti

3. Berlockarmband för att fira farmors/mormors speciella band till sina barnbarn

4. Ett enkelt monogramhalsband som passar till allt och som hon kan bära varje dag

Presenter för att fira familjen

Mors dag handlar om den speciella kärlek vi har till våra familjemedlemmar, så varför inte välja en present som firar farmor/mormor och alla de viktigaste personerna i hennes liv? Många smycken faller under denna kategori. Här är några av våra favoriter:

1. Familjeträdsmycken som t.ex. ett halsband eller medaljong med månadsstenar inuti: Det är en av våra mest populära personliga presenter till farmor/mormor!

2. En mormors-/farmorsring med månadsstenar som firar barnbarnen

3. Fotoalbum eller familjeträdkollage med foton som hedrar länken mellan generationer

Du hittar ännu fler familjeinspirerade presenter I vår kollektion med farmors-/mormorshalsband!

Diamantsmycken

En farmors/mormors kärlek är för evigt och det är diamantsmycken också! Varför inte ge farmor/mormor någonting som gnistrar i år? Hon kommer att bli så överraskad när hon öppnar den lilla presentasken och ser det personliga diamantsmycket inuti! Från diamanthalsband med namn till ännu enklare alternativ, vi har massor av stilar som får farmor/mormors ögon att blänka!

Smycken med månadsstenar

Halsband och ringar med månadsstenar är traditionella födelsedagspresenter och de är fantastiska för andra tillfällen också. De tillför en färgklick och skimmer och är bland de mest populära presenterna till farmor/mormor

Gör-det-själv-presenter

Gör-det-själv-presenter är extra meningsfulla och farmor/mormor kommer att känna sig extra älskad när du kombinerar dem med personliga mors dags-presenter som t.ex. halsband eller armband. Brist på idéer? Försök gå till Pinterest för en dos inspiration.

Spa-presenter

De flesta farmödrar/mormödrar älskar tanken på attskämmas bort. Visa henne uppskattning genom att ge din farmor/mormor en speciell spa-present. Överväg:

1. Presentkort att skämma bort henne med; prova på massage, manikyr och /eller pedikyr

2. Korgar fyllda med exklusiva badartiklar som hon kan njuta av hemma

Särskilda upplevelser

För farmor/mormor som har allt, varför inte överväga en särskild upplevelse hon kommer att minnas alltid?

1. Besök ett konstgalleri, museum eller historisk plats. Ge henne en hel dag med sådant!

2. Gå på vinprovning och skratta som galningar

3. Res till en plats hon alltid velat besöka. Minns tillfället med en särskild minnessak som t.ex. ett latitud-/longitudhalsband

Njut av en minnesvärd måltid

Farmor/mormor har ägnat ett oändligt antal timmar åt att laga näringsrik mat till sin familj. Ge tillbaka genom att bjuda henne på en speciell måltid på mors dag!

1. Brunch på en favoritrestaurang

2. Middag på restaurang eller middag och underhållning

3. Tillaga en måltid som inkluderar farmor/mormors favoriträtter, låt barnen hjälpa till med tillagning och servering.

En presentkorg

Varför inte kombinera flera saker och skapa en verkligt minnesvärd överraskningspresent till farmor/mormor på mors dag? Här är några förslag:

1. Foton av familjemedlemmar

2. Biljetter till en film eller konsert

3. Speciella godsaker som t.ex. vin eller choklad

Antingen du ger bara en av dessa fantastiska presenter till farmor/mormor på mors dag eller skapar en särskild förpackning som innehåller flera artiklar och ger henne den vid en middag, kommer dina ansträngningar att uppskattas – och farmor/mormor kommer att känna sig extra speciell. Glad mors dag!

De mest omtyckta smycken med månadsstenar för mamma

Unika och minnesvärda smycken med månadsstenar som visar på ett speciellt sätt de betydelsefulla familjebanden. Här finns tio idéer till passande gåvor till Mors dag, gåvor som hon med all säkerhet kommer att bära med stolthet.
Läs mer >

De 10 bästa mors dags presenterna

På MittNamnHalsband, ser vi fram emot mors dag varje år. Nöjet med att skämma bort mamma och ge henne någonting speciellt gör varje mors dag till en minnesvärd dag, år efter år.
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.