Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen på kundserv@mittnamnhalsband.se.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

5 Perfekta Presenter Till En Förstagångsmamma

första Morsdag
Hennes allra första Morsdag är den hon alltid kommer att komma ihåg. Fira med en meningsfull present hon kommer att uppskatta eller skäm bort henne med speciella gåvor för att hjälpa henne med utmaningar som hon går igenom för första gången. Här är fem perfekta första gången mamma gåvor som kommer att betyda allt för henne.
Babyfötter med månadssten

Personliga Minnessaker som firar Mamma och Baby

Ett sentimentalt halsband till mamma, med eller utan månadsstenar, är en fantastisk present för alla mammor och det är speciellt meningsfullt till en förstagångsmamma. Välj mellan sterling silver eller guld för att kompletera hennes stil. De flesta stilar kommer i rose guld och vissa stilar är också tillgängliga i vitt guld. Välj en modell hon kommer att tycka om: söta babyfötter, sentimentala hjärtan, och barn berlocker med gravyr är populära. Överväg ett vertikalt stavhalsband och berlockarmband. De är riktigt roliga och trendiga just nu!

3D-graverat stavhalsband

Spa Behandlingar eller en Spa Present

Efter att ha burit på ett foster i 9 månader där hon har fått utstå många sömnlösa nätter och har fått ta hand om alla sysslor som krävs av en mamma till en nyfödd, så förtjänar hon att bli bortskämd! Du kan vara den som hjälper henne att bli bortskämd. Ge henne ett presentkort till ett spa där hon kan välja mellan massager, pedikyrer, manikyrer och där hennes favorit skönhetsbehandlingar är tillgängliga. På så sätt kan hon välja vilka behandlingar hon vill ha och passa in de till hennes schema. Erbjud att ta hand om hennes baby medan hon njuter av lite "jag" tid!

Ryskt ringhalsband med gravering

Något Glittrande Bara för Henne

Det är fantastiskt att fira bandet mellan mor och barn och det är också fint att fira en ny mamma. Överväg ett bokstavhalsband eller välj ett personligt armband. Det finns många att välja mellan. Örhängen eller mammaringar med månadssstenar är också ett bra val. Vare sig du hjälper henne att klara av utmaningar hon har som en mamma, ta foto på speciella stunder, eller unnar henne något fint eller gott så kommer alla dessa gåvor göra en ny mamma glad!

Infinity armband

Speciella Gåvor

Nya mammor brukar inte tänka så mycket på sig själva och ofta så fokuseras presenter på den lilla. Varför inte skämma bort henne med hennes favoritsaker? Här är några ideer: En Netflix eller Hulu prenumeration – det finns presentkort tillgängliga till båda. Om hon är en Amazon Prime prenumerant så kan du istället täcka dessa kostnader till henne. Favoritmat – från restaurangbesök till godis, valen är oändliga! Som en extra bonus så är en korg fylld med godsaker ett perfekt "paket" för det där lilla extra.

Stapelbar namnring med månadssten

Professionella Foton!

Mammor tar många foton av deras små och de är alltid så bra. Vad sägs om något extra speciellt i form av en fotografering av baby porträtt? Professionella fotografer kan ofta komma till dig så mammorna kan stanna i hemmets bekvämligheter. Det bästa av allt är att både mamma och pappa kan vara en del av denna fotografering. Några av de sötaste bilderna är de som fångar den speciella relationen mellan de nya föräldrarna och deras små.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.