5 perfekta presenter till nyblivna mammor

5 perfekta presenter till nyblivna mammor
Hennes allra första mors dag är en dag hon alltid kommer att minnas. Fira med en meningsfull present som hon kommer att uppskatta eller skäm bort henne med speciella saker som hjälper henne klara de nya utmaningarna. Här är fem perfekta presenter till nyblivna mammor som kommer att betyda mycket för henne.

Personliga minnessaker som firar mamman och babyn

Ett emotionellt mammahalsband, med eller utan månadsstenar, gör detta till en underbar present för alla mammor och är särskilt meningsfull för en nybliven mamma.

1. Välj bland sterlingsilver eller guld för att komplettera hennes stil.

2. Välj en form som hon kommer att uppskatta; babyfötter, hjärtan och familjeträd med gnistrande månadsstenar inuti är populära.

3. Berlockarmband för att fira farmors/mormors speciella band till sina barnbarn

4. Eller en svävande medaljong eller ett berlockarmband.

Spabehandlingar eller en spa-present

Efter att ha burit på ett barn nio månader och upplevt många sömnlösa nätter och allt arbete det innebär att vara mamma till ett nyfött barn, förtjänar mamma att skämmas bort lite!

1. Ge henne ett presentkort till ett spa där massage, pedikyr, manikyr och de skönhetsbehandlingar hon föredrar erbjuds; på så sätt kan hon välja vilka tjänster hon vill använda sig av och planera in dem i sitt tidsschema.

2. Erbjud dig att ta hand om babyn medan hon njuter av lite egen tid!

3. Om spabesök inte är hennes grej, kan du ge henne produkter hon kan använda för att ta hand om sig själv när babyn sover. Parfymerat badsalt, kroppslotion och en masserare kan vara rätt produkt.

Någonting glittrande, bara för henne

Det är underbart att fira bandet mellan mor och barn och det är också trevligt att fira för en nybliven mamma.

1. Kanske ett halsband med bokstav, eller välj ett av många namn-armband som finns att köpa

2. Örhängen eller mammaringar med månadsstenar är också ett trevligt val.

Specialgåvor

Nyblivna mammor ägnar inte mycket tid åt att tänka på sig själva, och ofta fokuserar presenter i första hand på den nya babyn. Varför inte ge henne några av hennes favoritsaker? Här är några förslag att börja med:

1. Certifikat för nedladdningar av musik

2. Netflix- eller Hulu-prenumeration

3. Favoritmat – från mat på restaurang till godsaker

Hjälp med hemarbetet!

Mammor tar traditionellt hand om hushållsuppgifter samtidigt som de ser efter sina små. Med sömlösa nätter och extra stök, uppskattar de flesta nyblivna mammor lite hjälp med hushållet. Anlita städhjälp eller ryck in själv. Denna present kräver att du hör med mamman hur hennes tidsschema ser ut. Räkna med att lägga lite tid på att läsa recensioner innan du anlitar städhjälp. Antingen du hjälper henne med moderskapets utmaningar eller ger henne någonting elegant eller smakfullt, kommer dessa presenter utan tvekan att göra den nyblivna mamman glad!

Styla det! Sätt att bära bokstavssmycken

I en värld där manga människor bär populära stilar med liknande utseenden, skiljer personliga smycken ut bäraren från mängden. På MittNamnHalsband, erbjuder vi många unika smycken – men bokstavssmycken fortsätter vara populära.
Läs mer >

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar!
Läs mer >Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.