Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
5 Alla hjärtans dags smycken som presenter till henne

5 Alla hjärtans dags smycken som presenter till henne

Det har sagts att de bästa presenterna kommer i små paket! Vare sig du letar efter en present till en värdefull syster, mamma, mormor eller farmor så finns allt bland våra favoriter "All hjärtans dag". Här finns smycken som passa som gåvor till alla kvinnor.

Infinity Smycken

När det gäller att visa kärlek på ett trevligt och modent sätt kommer infinity smycken att bli det perfekta presenten till henne för Alla hjärtans dag!

 1. De är unika och meningsfulla gåvor som hon alltid kommer att minnas.
 2. Månadsstenar, gravyrer och andra designer kommer att göra smycket ännu mera speciellt.

Kärlekarmband

Det finns många kärleksarmband och namnarmband att välja mellan. Vissa armband har en glittriga charm, medan andra är prydda med trendiga pusselbitar.

 1. Infinity armband och hjärt berlocker är särskilt romantiska.
 2. Vrist armband erbjuda en attraktiv twist på en klassisk favorit.
 3. Välj ett berlockarmband för lite extra spänning.

Personifierade halsband

Moderna halsband är fantastiska och passar till presenter vid alla tillfällen!

 1. Välj trendig eller klassisk stil för att passa hennes smak.
 2. Välj mellan silver, guld, eller roseguld.
 3. Använd hennes namn eller precisera ett speciellt meddelande.

Smycken för par

Vissa av våra Alla hjärtan dags smycken till henne är även lämpliga och passande nästan för vem som helst. Smycken för par är ett perfekt sätt att visa ert engagemang och vad ni betyder för varandra.

 1. Välj ett brytbar hjärta för ett klassiskt utseende.
 2. Trendig Yin Yang och Pussel halsband är ett roligt sätt att dela tillgivenhet.

Örhängen

Vackra personifierade örhängen är en trend som har kommit och lär stanna kvar. Detta är därför ett fantastiskt alternativ till traditionella Alla hjärtans dag presenterna till henne.

 1. Vackra personifierade örhängen är en trend som har kommit och lär stanna kvar. Detta är därför ett fantastiskt alternativ till traditionella Alla hjärtans dag presenterna till henne.
 2. Välj initialer, glittrande stilar eller unika former.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.