Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Personliga Julklappar för barn

Personliga Julklappar för barn

Unika och kreativ presenter kommer alla gånger att uppskattas som julklapp i år. Personifierade julgåvor för barnen finns i ett fantastiskt utbud av färger, former och storlekar! Medan barn tenderar att älska alla presenter oavsett vad de får så tycker de ändå att något som har personifieras med deras namn blir någt extra. Här är några av våra idéer för favorit julklapparna som passa alla barn i alla åldrar.

Roliga smycken

Personifierade smycken för barn är något som alla barn tycker om att få. En gåva som får dem att känna sig utvalda och omtyckta. Att få bära sitt namn runt halsen är en dröm för många och denna dröm kan gå i uppfyllelse till jul. Det finns ett stort utval av barnsmycke i olika former och färger. Tycker barnet om något extra så varför inte välja ett vackert smycke med barnets månadssten vilket kommer att få barnet att känna sig ännu mer speciellt.

Meningsfulla julklappar

Om ni vill ge bort något speciellt denna jul finns det inget bättra att ge ett personifierad smycke som kan använda med glädje lång tid framöver.

Personligt album

Att göra ett album och samla upp minnen och upplevelse man varit med om kan bli något mycket annorlunda och roligt. Samla bilder från olika tider och speciella stunder, ett album där man kan lägga till ytteligare bilder och upplevelser av kommande händelse. Oavsett vad din budget är så är det lätt att skapa ett personlig album med några familjebilder. Ta upp roliga händels som har betytt mycket för barnet. Ett album tillsammans med en personlig och speciell gåva kommer att bli årets julklapp.

Leksaker

Det finns många olika saker som barnen gillar att få som gåvor. Att få något till sin stora leksakssamling av olika typer står högst på listan för många barn. Ett nytt TV-spel är det många som skulle glädjas över och längta att få i sitt paket. Vissa gillar familjespel och kan få mycket glädje av dessa gåvor tillsammans med andra familjemedlemmar och vänner. Varför inte sattsa på något extra denna jul, en julklapp som känns personlig och annorlunda.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.