Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Julklappar som passar till par

Meningen med alla hjärtans dag
Kanske känner du ett par som du tycker mycket om som har bröllopsdag, kanske gifter sig i vinter eller som du önskar köpa en julklapp till. Ett par som du uppskattar mycket och vill göra något speciellt för. Det finns ett stort utbud och många ideer av presenter till ett par

Spännade mat

Nästan alla älskar matvaror, särskilt när man upplever att maten är väl genomtänkta och vackert förpackad. En picknickkorg full med gourmet mat, godsaker och en fin flaska vin kan vara det som passa just dina vänner!

Parsmycke-set

Du kommer att bli förvånad över vad du hittar i denna unika kollektion! Parsmycke-set har utvecklats mycket sedan de lanserades och nu finns det något för alla. Unika former som hjärtan och klöver, vackra ytbehandlingar från hållbart sterlingsilver, roséguld och 18k guld, och moderna designer som t.ex. sammankopplade ringhalsband är bara några av de saker som får denna kollektion att sticka ut. Även hans & hennes nyckelringar blir roliga presenter till paren som det är lite svårt att köpa till. Variation är livets krydda och unika parpresenter som dessa kommer utan tvekan att bli uppskattade för sin stil, unika design och underbara omtanke.

Unika smycken

Medan ätbart är trevliga men som tyvärr inte vara så länge! Våra favorit ideer för julgåvor till ett par är att de ska vara unika, och de kommer att ha glädje av dem i många år framöver. Ta en titt på våra speciella personliga smycke halsband för par, som kommer i en mängd olika utseende, inklusive den ständigt populära brythjärtadesign, som har en halva för varje partner. Graverade pusselbit, "nyckeln till mitt hjärta" Yin Yang stilar och mycket, mycket mera.
Halsband med bokstav, armband och ringar finns i en mängd olika stilar och former, inklusive ett vackert hjärtan med bara en speciell och egen utvald bokstav. Dessa smycken kanske kan kännas lite mer gåtfulla än namn halsband, som är älskvärt romantiskt!

Att välja graverat namnhalsband i silver för kvinnor och män kan bli ett av de bästa presenterna till jul, Du kan välja mellan en mängd olika stilar som passar ihop eller matcha varandra. Du har stora möjligheter, du kan välja bland unika alternativ såsom personligt karma halsband. Du är välkommen att vara kreativ med ditt val Ju mer personlighet din gåva blir, desto mer kommer mottagarna att älska det.

Konstverk

Att fira vänners liv tillsammans finns det inget bättre än något personligt som paret tycker om. Kanske ett konstverk att sätta på väggen är en gåva som kanske skulle passar dina vänner. Att bjuda ut dem på konstutställning är oftas mycket omtyckt

Läsning spets
Hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till honom
Hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till honom

När kärlekssäsongen nu närmar sig med stormsteg undrar du säkert vilken perfekt present som kommer att säga Jag älskar dig på rätt sätt.

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan
De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar! Av detta skäl, när vi vill fira våra kära oh närstående personer.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.