COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Personliga Julklappstips till Henne

Personliga Julklappstips till Henne
Julen är nästan här. Letar du efter en personlig present för att förgylla hennes hjärta? Då behöver du inte leta längre. Teamet hos MittNamnHalsband har sammanställt en lista över fantastiska presenttips på smycken som kommer att ge en hel del julglädje denna julen.

NAMNHALSBAND

Ett namnhalsband är ett underbart presentval då det är en present som kommer att uppskattas i många år. Det är ett meningsfullt budskap som kommer att hålla längre än ett kort - du kommer att ge henne en personlig kärleksymbol då du skapar en vacker påminnelse av hennes unikhet. Vårt Kursiva Namn Halsband i Silver i vår personliga namnhalsband kollektion är en modern twist på det klassiska namnhalsbandet med ett skrivstilstypsnitt. Detta smycke kommer helt säkert bidra till en glädjerik jul!

BRICKHALSBAND

Psst Tomten, detta är vad hon verkligen vill ha. Ett brickhalsband är ett vackert smycke som tillför en intressant textur till din halsbandskollektion. Gör detta till medelpunkten i en lager på lager look - det kommer helt säkert göra ett stort intryck. Brickhalsbandet är ett trendigt smycke som tillför en ren och snygg look som hon kommer att älska. 3D-graverat stavhalsband i guldplätering i vår stavhalsbandskollektion är ett mästerverk med henne i åtanke. Gör december en december att minnas med detta sentimentala smycket som kan personifieras med namn, ord, datum och vad du än önskar!

INITIALHALSBAND

Säg det från A till Ö med ett initialhalsband. Ett initialhalsband tillåter dig att lägga till dina personliga bokstäver och detaljer. Ett initalhalsband är fyllt med mening och minnen. Det är en trend som blir mer och mer populär då den representerar individen. Vårt choker halsband med initial i vår kollektion av halsband med bokstav och bokstavsmycken låter hennes personliga stil lysa - det är ju ändå jul..

MAMMAHALSBAND

Julen handlar om att öppna presenter men det handlar mer om att öppna våra hjärtan. Att fira jul då bådadera kan upplevas, är en jul som som man minns länge. Ett mammahalsband är en kärleksgåva som hedrar familjebanden. Vårt Mors graverade hjärta med månadsstenar är ett uppskattat smycke som kan bära upp till sex namn samt deras motsvarande månadsstenar. Låt mamma bära de som betyder mest för henne dagligen i ett smycke. Gå gärna in och ta en titt på vår kollektion för att upptäcka fler månadstenar till mamma!

MONOGRAM HALSBAND

Julmagin känns i luften. Finns det ett bättre sätt att personifiera sin look än med ett magiskt monogramsmycke? Monogram halsband är en omtänksam present som visar att du tog dig tiden att skapa något speciellt till en person som betyder mycket för dig. Ett monogram halsband har vanligtvis initialen av någons förnamn, mellannamn och efternamn. Men den kan också personifieras med tre initialer av sina nära och kära. Vårt Monogramhalsband i 3D i silver är en underbar present med sin 3D design och emotionella värde - hon kommer att uppskatta och beundra det i många år framöver.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.