5 Personliga julklappar till honom

5 Personliga julklappar till honom
Vad köper du till mannen som har allt? När tråkiga julklappar som strumpor, slipsar eller ytterligare en flaska cologne inte uppfyller kraven, har vi lösningen. Oavsett vilken stil han har, personliga julklappar till honom kommer alltid att vara en hit.

ID-bricka

Det finns ingenting som visar upp en mans stil bättre än en personlig ID-bricka! Med sin klassiska form och kulkedja i sterlingsilver, har den här upp till fyra rader skrift. Hylla en vänskap, en romans eller en familjerelation med denna ID-bricka. Den är kraftfull och snygg och är en av våra mest populära personliga julklappar till honom.

En klassisk look

Enkelt, elegant och helt rätt för vilken man som helst på din julklappslista, ID-armbandet i silver är en verklig klassiker. När det gäller personliga julklappar till honom, är denna julklapp en av de mest mångsidiga. Den passar bra på kontoret och golfbanan och till och med skejtparken och går bra ihop med alla tänkbara stilar.

Bara lite läder

Det kan inte bli fel med ett personligt armband för män, med ett fint läderarmband och knäppe i rostfritt stål med ett maskulint monogram. Perfekt för killen som gillar avslappade stilar och även idealisk för mer uppklädda tillfällen.

För den välklädde mannen

Om mannen på din lista har förkärlek för det utsmyckade ska du definitivt investera i en uppsättning monogrammanschettknappar. Det är inte bara en klassisk och omtänksam julklapp, dessa maskulina manschettknappar år också trendiga.

För killen som har allt

Bröder, pappor, farbröder, morbröder, farfäder, morfäder, vänner…listan kan göras lång! Antingen du handlar till en make, pojkvän, eller annan speciell man, hittar du massor av inspiration genom att se vår kollektion av personliga herrsmycken.

Från siffror av rostfritt stål inspirerade av sporttröjor till en gitarr som går att gravera, vi har ett stort utbud av unika julklappar som sticker ut bland tråkiga gamla trotjänare. Dessa är bara några av våra personliga favoritsmyckejulklapparn! Så lägg någonting annorlunda under granen i år och gör det till en jul att minnas!

Läsning spets
Personliga Julklappar för barn
Personliga Julklappar för barn

Unika och kreativ presenter kommer alla gånger att uppskattas som julklapp i år. Personifierade julgåvor för barnen finns

Julklappslista för familjen: En användbar guide
Julklappslista för familjen: En användbar guide

Julhelgen är alldeles om hörnet och genom att vara ute i god tid kan du njuta av julhelgen medan andra jäktar från butik till butik. Låt oss
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.