COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Personliga julklappar till honom

Personliga julklappar till honom
Julen är snart här, upptäck fantastiska personliga julklappsideer till den viktiga mannen i ditt liv. Från smycken till accessoarer, hitta unika presenter att ge till honom denna julen hos MittNamnhalsband!

RINGAR

Ringar till män är ett väsentligt smycke för honom att bära och som kompletterar hans vardagliga stil. En stil som är stilren och subtil är ett utmärkt val till att börja använda accessoarer för män. Ett minimalistiskt smycke som gör ett stort intryck och ökar förtroendet med sin stil. Svart Herr Ring Med Gravyr i Rostfritt Stål är en estetisk slät svart modell med silver på insidan av ringen och kan graveras in. Personifiera denna ringen med ditt och hans namn för ett smycke han kommer att uppskatta. För fler ringar besök vår > graverade herr ringar kollektion.

HALSBAND

Personliga halsband för män med ett namn eller viktigt ord representerar hans personlighet och individualitet. 18K Guldpläterat Namnhalsband - Till Män är ett kraftfullt smycke att ge till honom denna julen. Detta smycket ser bäst ut bärandes utan andra smycken. Han kommer att kunna bära sin älskling nära honom dagligen genom att personifiera det med hans namn, hans partners namn eller hans barn namn. Upptäck resten av vår kollektion av fler fantastiska herr halsband med namn.

ARMBAND

Graverade armband för män är smycken som imponerar. Ett stilrent och detaljerat armband ser stilfullt och snyggt ut på hans handled. Herr Armband Med Små Anpassade Berlocker i Silver är ett flätat armband med silverkulor som kan personifieras. Välj exempelvis att personifiera detta armband med alla hans nära och kära för ett smycke som kommer att bli uppskattat i många år framöver. Är du intresserad av fler moderna ideer till honom? Vår kollektion av herr armband med gravyr har många modeller att välja mellan!

MANSCHETTKNAPPAR

Personliga manschettknappar är alltid ett utmärkt presentval då de tillför elegans och personifiering till hans kostym. Det är en användbar present som alla män uppskattar, manschettknappar ger ett stilfullt och sofistikerat intryck. De Runda Monogram Manschettknappar från vår kollektion med graverade manschettknappar kan graveras in med en till tre graveringar. Dessa personliga manschettknappar snyggar till hans stil och är ett klassiskt och tidlöst smycke han kommer att älska. Gravera in hans initialer på en manschettknapp och datumet på eran bröllopsdag på det andra för en sentimental present han kommer att kunna behålla för evigt.

DOG TAGS

Ett personligt dog tag halsband framhäver hans look genom att den tillför en snygg stil. Den kan matchas med ett par klassiska jeans och T-shirt. Sterling Silver Namnbricka för män från vår kollektion av dog tags med gravyr är en meningsfull present då den kan personifieras med ett inspirerande citat eller ett betydelsefullt namn eller datum. Ge honom en meningsfull present som har en stark symbolisk betydelse som han kan bära varje dag.

ACCESSORY TILL MÄN

Ge honom en personlig accessory till män som han kan bära varje dag och som ger honom ett leende på hans läppar när han titttar på det. En accsessory som personifieras förvandlar ett vanligt smycke till något spektakulärt. Vår Flask öppnare- personlig nyckelring är en praktisk och användbar accessoar som kan personifieras med ett speciellt meddelande som du så gärna vill skriva till den speciella mannen i ditt liv!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.