Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Julklappslista för familjen: En användbar guide

Julklappslista för familjen: En användbar guide
Julhelgen är alldeles om hörnet och genom att vara ute i god tid kan du njuta av julhelgen medan andra jäktar från butik till butik. Låt oss hjälpa dig göra planeringen lite enklare med denna användbara guide för din julklapplista!
Ryskt ringhalsband med gravering

Mamma

När man väljer den perfekta julklappen till mamma söker vi alltid någonting som är praktiskt och känslomässigt. Smyckejulklappar kommer helt säkert att få din mamma att tindra! Vi vet att mammor är olika och din mamma är naturligtvis den mest speciella av alla och därför har vi ett stort utbud av personliga smyckejulklappar till mamma så det finns verkligen något för alla! Från stapelbara namnringar med månadsstenar till familjeträdhalsband och enastående flytande medaljonger – hitta den perfekta julklappen till mamma som hon kan älska för alltid!

Litet Sterling Silver Klassiskt Namnhalsband

Systrar

Vi vet att julklappen till din syster är exakt rätt! Om du har hört talas om Instagram märker du kanske att dina flöden fylls med stjärnor och influencers som alla visar personliga halsband. Det kan inte bli fel med en personlig julklapp från vår kollektion med namnhalsband och initialhalsband. Du känner din syster bäst, välj standardvariant med hennes namn eller blanda upp det med ett smeknamn, ett roligt internt skämt eller namnet på ditt husdjur! Denna julklapp är populär hos kändisar och är designad för att passa till alla hennes favoritkläder och är både trendig och meningsfull. Om du handlar till dina yngre syskon, få tips om hur du väljer rätt halsband till barnen här.

Personligt Brythjärta i Sterling Silver

Bästa vänner

Din bästa vän tillhör nästan familjen och kommer helt säkert att uppskatta ett innerligt tecken på er nära relation. Vi tänker att ett graverat halsband eller armband kan vara just det du vill hylla vänskapen med. Bättre än ett vänskapslöfte, vår personliga vänskapsarmring och personliga vänskapshalsband är det perfekta sättet att få er vänskap att bestå för alltid.

Sterling Silver Namnbricka för män

Pappa

Pappa har alltid funnits där för dig, så ge honom en minnesvärd julklapp som påminner om stunderna ni haft tillsammans. Pappa har inte tid att tänka för mycket på sin stil, men det kan du göra! Graverade manschettknappar är trevliga till alla som tycker om att klä upp sig till fest, medan ID-armband och halsband med identitetsbricka blir den perfekta personliga julklappen för både affärspappan och äventyrspappan! Oavsett kommer en personlig julklapp under granen att överraska papa och göra honom mållös en minut eller två!

Farmor och Mormor halsband i Sterling Silver

Farmor/mormor

Det är den enda tiden på året när vi får skämma bort farmor eller mormor istället för att det är hon som skämmer bort (vem är det vi försöker lura, hon kommer fortfarande att skämma bort oss!). Även om du väljer den vanliga scarfen eller en ny parfym föredrar vi personliga julklappar för att farmor eller mormor ska veta hur speciell hon är! Hylla henne med vår familjeträdskollektion eller gör henne till den elegantaste mormodern eller farmodern i staden med ett personligt monogramhalsband. Vilken som helst av dessa omtänksamma julklappar kommer att se fantastiska ut på farmor eller mormor och ge henne någonting att minnas och älska!

Runda Monogram Manschettknappar i rostfritt stål

Farfar/morfar

Precis som farmor eller mormor, behöver farfar eller morfar också få veta att det är hans tur att skämmas bort på julafton!

Ta reda på vilka verktyg, material eller andra hobbyartiklar farfar eller morfar behöver och välj några han kan använda. Om han inte är en läsande person eller bygger saker men gillar att gå ut på stan, kan du välja samma graverade manschettknappar du valde till din pappa. Dessa snygga manschettknappar kommer utan tvekan att göra intryck!

Namnarmband för Män med Guldplätering

Bröder

Beroende på din brors stil och hans hobbies finns det många julklappar som du kan välja för att visa honom hur mycket du tycler om honom i jul. Konsertbiljetter, biltillbehör och elektronik är en bra början. För brodern som är mer intresserad av mode och stil finns det ett stort utbud av personliga accessoarer som inte bara visar honom hur mycket han betyder för dig, hans stil kommer också att få ett lyft! Från personliga ID-brickor, ID-armband och initialarmband i läder finns det verkligen en stil för varje bror så ta en titt på herrkollektionen för att hitta den perfekta personliga julklappen.

 

Stressa inte ihjäl dig genom att srpinga från butik till butik för att hitta julklappar till hela familjen! Med denna användbara guide får du en perfekt julklappslista på nolltid och du behöver bara lägga i kundvagnen och köpa! Läs mer om nätshoppingtips för att handla säkert på nätet i jul!

 
Läsning spets
Tips på Julklappsköp
Ryska ringar, mer än bara design

Julen är närmare än du tror och det betyder att det är dags att börja tänka på att handla julklappar.

5 Vackra Infinity smycken till jul
5 Vackra Infinity smycken till jul

Infinity smycken är ett perfekt att välja som en julklapp. Stilen är modern men ändå traditionell, förkunnar löftet om oändlighet för den som har turen att få bära den.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.