Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Julklappstips för mormor & farmor

Julklappstips för mormor & farmor

Mor-och farmödra har en speciell plats i allas hjärtan och man vill gärna visa dem sin uppskattning. Julen är en bra tid att säga "Tack" till henne för att hon har funnits och för allt hon har betytt för dig. Vi ger dig lite ideer på julklappar till dessa betydelsefulla personer som har bidragit till att du är den du är. Kanske något av dessa idéer kan hjälpa dig och göra dina julklappsinköp lite lättare.

Personliga Smycken

De flesta kvinnor älskar smycken som de kan bära vid olika tillfällen lång tid framöver. Det finns många vackra smycken i olika stilar som är helt fantastiska. Speciella smycken med personlig gravering såsom familjesmycken är något speciellt och som alltid kommer att uppskattas. Det finns många smycken att välja mellan och vad passar bäst för detta tillfälle? Silver eller guld, guldpläterade smycken i gult guld eller varför inte inte i rosefärg. Smycken med pärlor eller med vackra glittrande månadsstenar. Det finns många fantastiska familjesmycken smycken som passar perfekt som julklapp till älskande mor-och farmödra.

En korg full av godsaker

Alla gillar att få en något speciellt och något annorlunda. En korg full med olika godsaker och speciell mat som hon älskar och kan njuta av under helgen. Om hon inte har något större intresse för mat så passar det kanske bättre att fylla korgen med något annat spännande. Packa ner saker som passar till hennes hobby eller varför inte en korg med hudkrämer, lyxiga spa behandlingar och allt som luktar gott på kroppen. Vad du än plocka ner kommer hon uppskatta din ansträngning för att göra något speciellt för just henne.

En minnesvärd utflykt

Mor-och farmödrar som har så gott som allting så kan man överraska med en minnesvärd utflykt. Att gå ut på resturang och äta en middag tillsammans och sedan avsluta med att se en föreställning skulle säkert uppskattas. En present som skulle finnas med i minnena resten av livet. Att spendera tid tillsammans och få njuta av varandra. Något som så gott som alla skulle bli överlyckliga att få som julklapp är en weekend tillsammans med dig på en vacker plats. Att ge henne något som glimmar som ett minne av resan kommer att göra det hela mera speciellt.

Att tillverka en personligt present speciellt för henne ger henne känsla av att vara omtyckt och älskad. Låt hennes ansikte stråla av lycka denna jul genom att välja något av dessa förslag eller något vackert och personligt bland graverade smycken. Att välja en gravering som passa just för henner kommer att kännas mycket uppskattat och älskat i många år framöver. Mor-och farmödrar kommer att känna sig mycket speciella att för bära ett smycke med namnen på de barnbarnen man älskar. Bland många vackra graverade smycken kommer du säkert att hitta det speciella smycket som passa just henne.

Kommer din mormor eller farmor få glädjen av att mottaga ett personifierat smycke i sin julklapp i år?
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.