COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Julklappar till mamma

Julklappar till mamma
Behöver du unika julklappstips till mamma detta året? Vi har lösningen. Upptäck våra toppval som kommer att få dig att börja tro på julmagin och leda till att mamma kommer att njuta av en meningsfull jul hon aldrig kommer att glömma.

MENINGSFULLA HALSBAND

Förgyll mammas hjärta denna julen med ett personligt halsband som kommer att bli en uppskattad minnessak i åratal. Skapa ett smycke som hon kan bära varje dag och som uppmärksammar speciella stunder och minnen genom ett smycke som symboliserar hennes historia. 3D-graverat stavhalsband i silver i vår > mamma halsband kollektion kan personifieras på fyra olika sidor. Personliggör detta smycke med hennes barns namn och ge en meningsfull present.

OVÄRDERLIGA ARMBAND

Ta personifieringen mot nya höjder genom att köpa ett ovärderligt armband till mamma som kommer att röra vid hennes hjärta. Ge henne en personlig kärlekssymbol som förevigar oförglömliga stunder. Vårt Bangle Armband med Hjärt Berlocker i Silver i vår mamma armband kollektion kan personliggöras med upp till tolv berlocker! Detta är ett underbart sätt att uttrycka hur uppskattad och beundrad din mamma är genom att gravera in namnen på alla hennes älsklingar, viktiga datum eller meningsfulla ord och berättar en saga - såsom namnet på ett resmål där hon hade en oförglömlig semester.

VACKRA RINGAR TILLFÖR EN ELEGANT STIL

Ge mamma en present och framhäv hennes skönhet med unika och meningsfulla ringar som kommer att förgylla hennes jul och kommer att ge henne något betydelsefullt som kommer att vara längre än ett kort. Säg inte bara det, utan gravera in det. Vår Stapelbar namnring med månadssten i vår unika mammaringar kollektion är ett underbart vackert smycke som kan graveras in med ett namn och månadssten. Det unika med denna ringen är att man kan matcha 3 andra ringar med den och skapa ett mäktigt budskap!

EN TILL MIG, EN TILL MAMMA

Mamma-dotter bandet är som inget annat. Och julen handlar lika mycket om att öppna våra hjärtan som att öppna presenter. Ge din mamma något som är mer än bara en present utan något som representerar kärleken. Vårt Droppe Halsband med Månadssten till Mamma i Guldplätering i vårt mormor halsband kollektion är ett gudomligt smycke. Den har upp till 8 berlocker och månadsstenar som kan personifieras. Välj initialerna av de som betyder mycket för henne och deras månadsstenar! Personliggör även en till dig själv för att ett matchande och meningsfullt smycke med din mamma.

BERLOCK ARMBAND TILL BARN

Hemma är där mamma är. Ge henne lite glädje denna julen med en present som påminner henne om vilken uppskattad mamma hon är. Vårt Barn Håller hand Berlock Armband i vår barnarmband kollektion är ett så speciellt smycke då det kan personifieras med upp till 3 berlocker av mammans barn och så kan deras namn graveras in på varje berlock. Detta smycke representerar att till världen är hon en mamma men till din familj betyder hon allt.

SMYCKEN TILL NYBLIVNA MAMMOR

Moderskapet är rörigt, det är utmanande, det är tröttsamt, det är givande och underbart vackert. När du tittar på din mamma så ser du den mest genuina kärleken någonsin. Välkomna den nyblivna mamman till världen och ge henne en Armring med babyfötter för mamma i vår > present till nybliven mamma kollektion. Gravera in namnet på hennes nyfödda bebis på en babyfot med hennes eller hans månadssten. Detta är ett väldigt omtänksamt och känslofyllt smycke som alla mammor kommer att uppskatta.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.