COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
Bra att tänka på när man köper halsband till Barn

Bra att tänka på när man köper halsband till Barn

Barn halsband finns i ofattbar mängd olika färger, former och storlekar. Vissa är så billigt gjorda att de faller sönder efter någon timmes användning. Andra är så dyra att du tvingas gömma dem och ta fram dem endast vid speciella tillfällen. Precis som vuxna, älskar barn att bära halsband, så varför inte välja ett eller två halsband som dom tryggt kan bära varje dag i veckan? Här är några användbara tips för att välja halsband till barn.

Sterling Silver Fjärils Namn Halsband
Fjärils Namn
Halsband >

Ballerina Halsband med en Personlig Bricka
Ballerina
Halsband >Rolig och Modern stil


Surfa runt på nätet under några minuter och du hittar ett överflöd av billiga last smycken tillsammans med vackra och dyra smycken avsedda för endast speciella tillfällen. Modernt och kraftigt tillverkade smycken överbrygger klyftan mellan dessa två ytterligheter. Ett roligt erbjudande som barnen kommer att njuta av plus ger lite färg och texturer som kompletterar kläderna.

Börja med att tänka på vad som är viktigast för barnet. Kanske han eller hon har ett musikintresse, eller har husdjur eller andra djur. Barn halsband kan presentera toner, särskilda djur utskärningar som kattungar, kaniner, och även sköldpaddor. Smycken som dessa kommer med säkerhet bli mycket omtyckta när de visar på barnens intressen.

Nästa är att överväga om barnet har en favoritfärg, eller om han eller hon skulle uppskatta en månadssten bara för att lägga till en gnista. Barn namnhalsband finns i silver, guld, roseguld och färgad akryl, med månadsstenar, färgade band och andra accenter kan du ge dem en gåva som innehåller den färg som de gillar mest . Roliga accenter som ankare, stjärnor, hjärtan och fjärilar kan läggas för en speciell touch till vissa smycken.

Slutligen, håll barnets ålder i åtanke! Ett sterling silver graverad hjärta halsband kommer att tilltala en flicka nästan i alla åldrar, medan ett barns halsband med en färgglad nyckelpiga berlock tilltalar en yngre åldersgrupp. Samtidigt som yngre barn uppskattar ofta klassiska namn halsband lika mycket som äldre gör. En tidlös stil vilket barnet kommer att bära på sig från sina unga år upp i tonåren, samtidigt som det hjälper henne att skapa en signatur.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.