Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Hur Du Mäter Din Armring Storlek

Bangle Storlek Guide
När du shoppar online så är det viktigt att veta din bangle armband storlek innan du handlar ditt vackra armband. Teamet hos Mittnamnhalsband har skapat enkla instruktioner som kommer att hjälpa dig att hitta din perfekta storlek!


Beräknad Tid: Två minuter

Förbered nödvändiga verktyg i förväg:
Sax
Linjal
Papper
Penna
Förberedelse

Steg 1: Förberedelse


Förbered verktygen du behöver för att mäta din bangle armband storlek i förväg: en linjal, ett papper och en penna.
  • Klipp en tunn remsa av pappret, den kommer att användas för att mäta din hand.
  • Behåll resten av pappret för att skriva dina resultat.
Linda Papper

Steg 2: Linda Papper


  • Håll ihop din hand precis som om du håller på att trä på en armring.
  • Håll ihop fingrarna genom att tummen rör lillfingret. Linda pappersremsan där handen är som bredast.
  • Dra ihop den nära inpå din hud. Armring storlek fastställs vid din hand och inte din handled.
Mät

Steg 3: Mät


Markera pappret med en penna. Använd linjalen för att mäta kanten på pappret till den markerade linjen; detta är omkretsen av din hand. Se till så att pappret inte är lindat för tajt så att det ska bli bekvämt.
Armring Storlekstabell

Steg 4: : Armring Storlekstabell


Använd följande armring storlekstabell för att avgöra din hands diameter, baserat på omkretsen. Efter att du har fastställt diametern så ska du välja en bangle som är minst 0.635 cm större i diameter än din hands diameter.

Om du är mellan två storlekar så rekommenderar vi att du väljer den större storleken.

Gå gärna in och ta en titt på vår bangle storlekstabell för att hitta din armring storlek:
Bangle Storlekstabell
Bangle Storlek Bangle i omkrets (mm)
S/M 57
M/L 64
Tally Moran
detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.