Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Topp 10 Mamma smycken med månadssten

Topp 10 Smycken med Månadsstenar till Mamma
Ge mamma en present med regnbågens färger med våra populäraste smycken med månadsstenar här hos Mitt Namnhalsband. De maktfulla ädesltenarna i olika färger fångar uppmärksamhet och skapar meningsfulla presenter som firar hennes och hennes älsklingars födelsemånad. Mamma kommer att stråla från ett långt avstånd med månadsstenens naturliga och livfulla skönhet.

1. Personlig Stav i Sterling Silver med Swarovskisten

Med upp till 5 berlocker att välja mellan till detta halsband så kan du personifiera varje stav med månadstenen och namnet på personen/ personerna som betyder mest för dig. Halsbandet är inte bara väldigt stilfullt men det är även ett väldigt meningsfullt smycke att bära dagligen.

2. Två sammanförda hjärtan med gravering

Bär på glädje i ditt hjärta med detta smycke. Med två underbara sammanflätade hjärtan som kan personifieras med ett namn och månadssten, så är detta den perfekta presenten en partner kan ge till sin fru eller en son eller dotter kan ge till sin mamma. Detta halsband kommer att påminna mamma att hon förevigt är i dina tankar och hjärta.

3. Livets träd-halsband i form av ett Hjärta med Månadsstenar

Starka rötter framställer vackra löv. Detta familjehalsband är ett unikt sätt att hålla alla dina familjemedlemmars namn och månadsstenar i ett smycke. Varje familj har en historia att berätta och detta underbara smycke välkomnar dig att dela med dig av din historia.

4. Carrie Stil Namnsmycke med Swarovskikristall

Detta halsband är ett klassiskt smycke som mamma kan använda varje dag. Det är en klassisk design där månadsstenen tillför en diskret sofistikation. Detta tidlösa smycke har fått en modern uppdatering.

5. Infinity Namnhalsband med månadsstenar

Denna evighetssymbolen tillåter mamma att bära upp till 4 namn och månadsstenar på en symbol som representerar 'för alltid'. Ge mamma detta halsband för att visa att kärleken mellan er och hennes älsklingar är bestående.

6. Öppen bokstavsring med månadssten

Denna trendiga ringen är den bästa presenten oavsett vilken månad hon är född i då varje månadssten kommer att sitta vackert bredvid hennes initial. Månadsstenens diskreta gnistrande kommer att förhöja hennes eleganta look.

7. Brickhalsband till mor med månadsstenar

Detta vackra halsband med upp till fem brickor är redo att personifieras med ett namn och månadssten. Det är en hjärtfylld kärlekssymbol som tillåter dig att bära ditt hjärta var du än är. Visa din kärlek till mamma med detta smycke som är en present från hjärtat.

8. Morsring med 5 Stenar

Denna ringen syns på långa vägar. Ringens unika design skapar mycket uppmärksamhet och en present mamma kommer att upskatta och vårda för alltid! Med upp till fem namn och månadsstenar är den redo att personifieras, mamma kommer helt säkert att känna av kärleken.

9. Droppe Halsband med Månadssten

Detta halsband delar kärleken till mamma och fångar den var hon än är. Det är ett lekfullt och färgglatt smycke med upp till åtta månadsstenar och åtta initial droppar. Mamma kan bära på alla hennes närmaste med detta trendiga och livfulla smycke.

10. Armring med Babyfötter för Mamma

Detta dyrbara och sentimentala armband är ett smycke som mamma kommer att älska. Hon kan välja mellan olika månadsstenar, berlocker och babyfötter, samt personifiera namnen och datumen av hennes älsklingar. Det passar som en present till en nybliven mamma eller till en mamma som du vill hylla och visa hur inspirerande och fantastisk hon är.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.