Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Meningen med alla hjärtans dag

Meningen med alla hjärtans dag
Om du trodde att alla hjärtans dag endast handlar om rosor och choklad, kommer du att bli besviken och du måste tyvärr ta av dig dessa rosafärgade glasögon. Liksom alla romantiska berättelser, börjar och slutar alla hjärtans dag i tragedi.

Historien bakom alla hjärtans dag

Historien bakom alla hjärtans dag börjar i Rom under det tredje århundradet när den kallhjärtade, krigsälskande kejsaren Claudius II, utfärdade ett påbud att ingen man får gifta sig! Detta för att säkerställa att deras fokus ska vara på krigsfältet, en gift man är trots allt en man som har något att leva för och Claudius II trodde att utan äktenskap och en familj at återvända till, skulle män inte vara rädda för någonting och kämpa oförskräckt till sista andetaget. Ja, jag varnade dig för att det började i tragedi.

En modig ung biskop vid namn Valentin, som tycks ha varit en riktig romantiker, fortsatte viga människor i hemlighet! När han upptäcktes bestraffades han för sitt brott med döden. Medan han inväntade sitt straff i fängelset, hade fångvaktarens dotter sökt upp honom regelbundet för att få lektioner och från detta arrangemang hade en opassande kärlek uppstått. Dagen då han skulle avrättas, överlämnade Valentin ett meddelande där han förklarade henne sin kärlek och undertecknade det med ‘Från din valentin’.

Valentins offer har blivit en universell symbol för kärlek och engagemang. Omkring år 496, gjorde påven Gelasius Valentin till helgon och utropade dagen för hans avrättning, den 14 februari, till St. Valentins dag. Denna dag som uppstått från Sankt Valentins öde, är en möjlighet för människor att förklara sin kärlek och engagemang för varandra, med detta är det sed att ge presenter och ett meddelande undertecknat ‘din valentin’.

Presentförslag för alla hjärtans dag

Nu när vi vet exakt var idén med alla hjärtans dag kommer ifrån, kan det kännas som en tung börda att förkroppsliga en så kraftfull mening i en enkel gåva. När det gäller att välja en unik alla hjärtans dags-present rekommenderar vi därför att du söker någonting personligt. MittNamnHalsband har ett stort utbud av personliga kärlekshalsband som med lite gravyr och kanske någon månadssten kan bli den perfekta personliga smyckepresenten som tar andan ur din älskade!

Om du och din älskade tycker om att matcha varandra kan du helt enkelt välja någonting från kollektionen med parsmycken. Med Hans- och Hennes-accessoarer och parhalsband kan ni bära en bit av den andras hjärta vart ni än går. Gravera varandras namn eller initialer så får du den perfekta minnessaken av din älskade att hålla kär för evigt. Om du söker halsbandet som uttrycker allt, gå då direkt till Infinityhalsbandet. När det graverats med din älskades namn kan du vara säker på att du har uttryckt din eviga kärlek i ett mycke som inte bara är elegant men också en symbol för oänlig kärlek och engagemang. På samma sätt blir ett graverat hjärthalsband det perfekta minnet av den mest perfekta alla hjärtans dag någonsin!

Om du söker söker efter en ring att sätta på fingret men inte är riktigt redo att sätta ringen på fingret, kan det vara en bra idé att börja med en löftesring med ett uttryck för din kärlek och ditt engagemang ingraverat; och vilken dag är bättre att ge en så meningsfull present än på själva alla hjärtans dag. Köp en till henne eller matchande parringar. Vi vet att Sankt Valentin skulle godkänna en elegant gåva från vår kollektion av personliga kärleksgåvor.

Blommor, choklad och andra alla hjärtans dag-traditioner

Varje år hyllar vi minnet av St. Valentin genom att hylla kärleken till inte bara en partner, utan också familjemedlemmar och vänner! Det finns många olika traditioner förknippade med denna dag som alla kan glädjas åt. Visste du till exempel att traditionen att ge blommor började på sjuttonhundratalet? Att skicka blomsterarrangemang var ett sätt att förmedla icke-verbala meddelanden till någon annan. Nu skickar vi blommor för att uttrycka beundran och kärlek!

När vi var små och gick i skolan älskade vi att göra och ta emot alla hjärtans dags-kort från klasskamrater och vänner. Denna tradition började redan 1415 när Karl, hertig av Orléans, skrev en dikt till sin fru när han satt i fängelset i Tower of London på alla hjärtans dag. På artonhundratalet blev detta det bästa sättet att visa sin kärlek till någon annan på.

Och vem kan glömma den ultimata alla hjärtans dag-traditionen – choklad! På grund av dess afrodisiaka-egenskaper har den blivit ett favoritval för dagen som är tillägnad älskande par. Hjärtformade askar fyllda med chokladgodis har funnits ända sedan Richard Cadbury uppfann dem på 1860-talet.

Hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till honom

När kärlekssäsongen nu närmar sig med stormsteg undrar du säkert vilken perfekt present som kommer att säga Jag älskar dig på rätt sätt.
Läs mer >

De 5 Främsta Tipsen För Att Välja den Perfekta Nyckelkedjan

När de du älskar håller nycklarna till ditt hjärta kan det vara en god idé att bära ditt hjärta på dina nycklar! Av detta skäl, när vi vill fira våra kära oh närstående personer, söker vi alltid efter den perfekta typen av nyckelgodis.
Läs mer >Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.