COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Guide till Säker Julshopping på Nätet

Tips för en Lyckad Julhandel
Ibland är det svårt att tro på ”Julmagin” när julhandeln helt enkelt blir för tidskrävande och frustrerande. Teamet hos MittNamnhalsband har skapat en lista med tips om hur du hinner lägga alla dina julklappar under julgranen i tid till julen på ett så stressfritt sätt som möjligt.

GÖR EN LISTA

Börja din julhandel genom att göra en plan. Gör en lista över alla personer du vill köpa en julklapp till. Börja med din familj och nära vänner. Om du har en lista över vilka julklappar du vill köpa så kommer du ha en uppskattning av hur mycket pengar du kommer att spendera totalt. Glöm inte att planera för prisförändringar och oförutsedda inköp!

FRÅN SKRIVBORDET TILL DIN DÖRR

Varför ska man behöva vänta i långa köer när man kan få allt skickat till sig till sitt eget hem den tiden och dagen man önskar? Med julhandelns stress och jäkt så kan det vara svårt att hitta exakt det man vill ha då lagret kan ta slut. Ett praktiskt sätt att undvika impulsköp är att jämföra olika hemsidor, spara informationen för att sen ta sin tid att tänka på det. Slutresultatet kommer att leda till vältänkta inköp som är ännu mer uppskattade av dina nära och kära!

SHOPPA ENSAM

Säg nej till en shoppingkamrat denna julen då man omedvetet brukar efterlikna varandra. Om du ser din flickvän handla i en specifik affär så finns det en stor chans att du med gör det. En shoppingpartner kan distrahera dig och övertala dig att köpa något onödigt och oplanerat.

SHOPPA INTE TILLS DU STUPAR

Snart börjar julhandelns stress och det är svårt att göra förnuftiga beslut när man inte har fått i sig tillräckligt med bränsle för kroppens energi. Börja din dag med en måltid som är protein och fiberrik med nyttiga fetter. Ha hellre på dig något som stärker ditt självförtroende än något som är bekvämt. När folk känner sig osäkra så brukar de köpa mer. Så välj inte träningskläder och gymnastikskor om de får dig att känna dig tråkig. Glöm inte att fylla på din energi genom att en äta en proteinrik lunch och håll dig borta från onyttiga kolhydrater.

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA FÖR RABATTER

Ladda ner appar som dina favoritaffärer erbjuder innan du börjar shoppa eller kolla in deras hemsidor för kuponger och de senaste erbjudanden. Kolla in online priserna innan du går till affärerna för att hitta de bästa priserna för produkterna du vill köpa. Du kan enkelt jämföra priser online innan du fysiskt går till alla affärer. Det är också bra att veta att om du väljer att shoppa online så kan många erbjudanden fluktuera dagligen under julsäsongen, så det är värt att kolla upp priserna regelbundet för den bästa dealen.

LADDA NER EN SPELLISTA

Julmusiken gör oss nostalgiska, detta gör att vi spenderar mer tid i affärerna i syfte att få oss att handla mer. Överlista julmusiken som spelas i alla affärer genom att lyssna på din egen spellista vilket påskyndar din julhandel och så undviker du att handla mer än vad du behöver.

GÖR DET PERSONLIGT

Det är mindre uppskattat att handla något opersonligt som ett presentkort. Genom att köpa en personlig present som reflekterar mottagarens personlighet så kommer hen värdesätta presenten på ett genuint sätt. Våra kollektioner erbjuder namnhalsband, familjesmycken, armband med gravyr och även herrsmycken som reflekterar individen. Ett personligt smycke representerar tröst, mod, uttrycksfullhet och allt däremellan. Låt dina nära och kära få känna sig uppskattade, beundrade och mest av allt – älskade. En personlig gåva kommer alltid att bli ihågkommen!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.