Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Armband med Namn i Silver: Stiltips & Mer

Armband med Namn i Silver
Av alla smyckeval så toppar silver armband listan för mångsidighet – och när de har personifierats med en gravering är de både meningsfulla och vackra! Med våra stiltips är det lättare än någonsin att designa fantastiska armband och skapa iögonfallande stilar som passar livets alla tillfällen.

ID Armband med Namn Passar Varje Tillfälle

Ibland är de klassiska valen de bästa! Ett vackert Id armband är enkelt att ha på din handled för att förhöja din vardagliga look. Vare sig du lägger till ditt eget namn, ditt barns namn, ett monogram eller ett ord som har en speciell betydelse så levererar armbandet! Id armbandet är en perfekt present till kvinnor tack vare att den passar med i princip allt. Den markerar även ett emotionellt band mellan er. Det spelar ingen roll vem som bär smycket och vad tillfället är, denna stilen är alltid rätt.

Bärandes med eller utan andra smycken, Bangles är Alltid Chict.

Bangle armband med namn är populärare än någonsin och det finns så många sätt att styla de på! En simpel styling är snyggt med varför inte framhäva det med något extra? Detta stilfulla och vackra Bangle Armband med Hjärt Berlocker i Silver har plats för hur mycket självuttryck som helst. Berlockerna ger en känsla av rörelse och textur på din handled samtidigt som den påminner dig om de du älskar. Eftersom denna stilen är så enkel att personliggöra är den en perfekt familjepresent till mamma eller farmor/ mormor eller en charmig tackpresent till brudtärnor!

Trendigt & Meningsfullt, Infinity Armband är Alltid Elegant

Vi har varit förälskade i infinity armband väldigt länge. Enkla stilar är alltid älskvärda och kommer alltid att få våra hjärtan att smälta, men Infinity Armband i silver är en fantastisk uppgradering med ännu mer plats för att skapa. Du kan styla den med barns namn, husdjurs namn, ditt namn tillsammans med din partners namn eller med namn på platser du aldrig kommer att glömma. Välj ett tema eller fler som en påminnelse om dina oförglömliga minnen som alltid får dig att le. Som många andra silver armband så passar denna med allt – och den är perfekt för att mixa och matcha med andra smycken för att skapa en annorlunda och snygg look.

Herr armband med Gravyr Får Honom Att Se Skarp Ut

Armband är inte bara för kvinnor – de är även trendiga till killar! Detta Armband av flätat läder för Män med Små Runda Namnberlocker i Silver har många maskulina detaljer för att få honom att se och känna sig som bäst. De personliga silverkulorna i gravyr ger lite glans och textur samtidigt som det påminner honom att han är älskad och vad som är viktigast i livet. Att styla detta armband är enkelt: Välj namn, initialer, datum och andra betydelsefulla detaljer för att ge varje kula en egen mening. När den är klar kommer den att se fantastisk ut med hans vardagliga stil och den skapar en tuff look med hans kostym. Vissa män gillar armbandstrenden så mycket att de använder flera olika stilar samtidigt och just denna stilen är perfekt för det. Para ihop den med en eller två liknande stilar eller lägg till en eller två Shamballa armband. Allt går!

Graverade Silver Armband För Alla Tillfällen: Vilken är Din Favorit?

Vare sig du väljer en lager på lager effekt på en eller båda handlederna eller föredrar en mer simpel look med ett signatur smycke så kommer du att älska hur dina armband kompletterar dina outfits. Det råder ingen tvekan: armband med namn i silver är viktiga stiltrender. Även om trender förändras så är de här för att stanna!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.