Betalningspolicy

På MittNamnHalsband.se så accepterar vi alla stora kreditkort och betalningar via PayPal. Betalning måste slutföras helt innan leverans.

Våra produkter är personaliserade och handtillverkade enligt din specifika design och önskemål. Vi påbörjar produktionen av din beställning efter en betalningsbekräftelse.

För att kunna göra en betalning, klicka enkelt på ”fortsätt till Utcheckning” eller på ”Pay Pal Utcheckning”s knappen på vår hemsida. Du kommer automatiskt att föras vidare till hemsidan för den valda betalningsprocessen. Där kan du välja att betala med kreditkort eller genom PayPal.

Om du önskar att betala med kreditkort, välj ”Fortsätt utcheckning” på kundvagnssidan. Du kan betala genom AMEX, Mastercard, Eurocard, Diners eller Visakort.

Klarna Visa MasterCard Banktransaktion Amex Visa Electron

Vi erbjuder även att betala via faktura via tredje part.

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Du kan även betala med Banköverföring. (Vänligen notera att din beställning bekräftas när din överföring gått igenom)

Du kan förutom Visa och Mastercard, använda lokala betalningsmetoder när du betalar via PayPal.

Om du betalar med kreditkort via PayPayl, behöver du inte vara medlem.

PayPal Verified

Vårt betalsystem har en 2048 bitars kryptering och säkra servar som gör det möjligt för dig att betala med fullständigt förtroende.

Din kreditkortsinformations varken behandlas eller förvaras på MittNamnhalsbands servrar och ingen information delas med en tredje part.

MittNamnHalsband.se förbehåller sig rätterna att göra ändringar i vår policy, Vi meddelar alla sådana ändringar på den här sidan. Om du har några frågor eller kommentarer angående vår policy kan du kontakta oss.
Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.