Betalningspolicy

På MittNamnHalsband.se så accepterar vi alla stora kreditkort och betalningar via PayPal. Betalning måste slutföras helt innan leverans.

För att kunna göra en betalning, klicka enkelt på ”fortsätt till Utcheckning” eller på ”Pay Pal Utcheckning”s knappen på vår hemsida. Du kommer automatiskt att föras vidare till hemsidan för den valda betalningsprocessen. Där kan du välja att betala med kreditkort eller genom PayPal.

Om du önskar att betala med kreditkort, välj ”Fortsätt utcheckning” på kundvagnssidan. Du kan betala genom AMEX, Mastercard, Eurocard, Diners eller Visakort.

Klarna Visa MasterCard Banktransaktion Nordea Bank Amex Visa Electron

Vi erbjuder även att betala via faktura via tredje part; Klarna

Du kan även betala med Banköverföring och Nordea Bank. (Vänligen notera att din beställning bekräftas när din överföring gått igenom)

Du kan förutom Visa och Mastercard, använda lokala betalningsmetoder när du betalar via PayPal.

Om du betalar med kreditkort via PayPayl, behöver du inte vara medlem.

PayPal Verified

Vårt betalsystem har en 2048 bitars kryptering och säkra servar som gör det möjligt för dig att betala med fullständigt förtroende.

Din kreditkortsinformations varken behandlas eller förvaras på MittNamnhalsbands servrar och ingen information delas med en tredje part.

MittNamnHalsband.se förbehåller sig rätterna att göra ändringar i vår policy, Vi meddelar alla sådana ändringar på den här sidan. Om du har några frågor eller kommentarer angående vår policy kan du kontakta oss.
Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.