Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Betalningspolicy

På MittNamnHalsband.se så accepterar vi alla stora kreditkort och betalningar via PayPal. Betalning måste slutföras helt innan leverans.

Våra produkter är personaliserade och handtillverkade enligt din specifika design och önskemål. Vi påbörjar produktionen av din beställning efter en betalningsbekräftelse.

För att kunna göra en betalning, klicka enkelt på ”fortsätt till Utcheckning” eller på ”Pay Pal Utcheckning”s knappen på vår hemsida. Du kommer automatiskt att föras vidare till hemsidan för den valda betalningsprocessen. Där kan du välja att betala med kreditkort eller genom PayPal.

Om du önskar att betala med kreditkort, välj ”Fortsätt utcheckning” på kundvagnssidan. Du kan betala genom AMEX, Mastercard, Eurocard, Diners eller Visakort.

Klarna Visa MasterCard Banktransaktion Nordea Bank Amex Visa Electron

Vi erbjuder även att betala via faktura via tredje part; Klarna

Du kan även betala med Banköverföring och Nordea Bank. (Vänligen notera att din beställning bekräftas när din överföring gått igenom)

Du kan förutom Visa och Mastercard, använda lokala betalningsmetoder när du betalar via PayPal.

Om du betalar med kreditkort via PayPayl, behöver du inte vara medlem.

PayPal Verified

Vårt betalsystem har en 2048 bitars kryptering och säkra servar som gör det möjligt för dig att betala med fullständigt förtroende.

Din kreditkortsinformations varken behandlas eller förvaras på MittNamnhalsbands servrar och ingen information delas med en tredje part.

MittNamnHalsband.se förbehåller sig rätterna att göra ändringar i vår policy, Vi meddelar alla sådana ändringar på den här sidan. Om du har några frågor eller kommentarer angående vår policy kan du kontakta oss.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.