Betydelsen av Liggande Kors Halsband

Betydelsen av Liggande Kors Halsband
Horisontellt kors är en mycket populär och modern trend i religiösa smycken idag - en smycketrend som dyker upp nästan överallt och bland många kändisar. Man kanske undrar vad det horisontella korset betyder? Sanningen är att det inte finns en specifik definition av det men många har olika definitioner av betydelsen för denna snabbväxande smycketrenden. Hos Mitt Namnhalsband hittar du en stor samling av horisontellt kors smycken, däribland halsband som bär på en kraftfull symbol och som syns.

NORDISK BETYDELSE

I de nordiska länderna så kallas horisontellt kors för Nordiska Kors. De kan ses på Norges, Sveriges och Danmarks flagga och har sitt ursprung i Danmark. Det sägs att flaggan gavs till Danmark år 1219. I striden vid Lyndanisse så ryktades det om att flaggan föll från himlen. Många trodde att flaggan var ett tecken från Gud till danska krigsmakten som senare kom att vinna striden. Bär denna symbol som representerar stolthet, patriotism och kristendom såklart, med Graverat Sid Kors Armband - ett tidlöst smycke som kan bäras varje dag.

RELIGIÖS BETYDELSE

För många så är horisontellt kors en symbol av Jesus som gick ut till frälsning för sitt folk. När hans arbete var slutfört så la man ner korset och han behövde inte längre bära tyngden av korset. Vissa tror att den symboliserar det individuella valet att välja Gud och hans lärdomar och andra tror att den symboliserar jorden som ligger mellan himlen och helvetet, vilket representerar mänsklighetens kamp och strävan att leva efter Guds ord. Bär ett spirituellt och elegant smycke med vårt Sterling Silver Kors m. ingravering, en modern twist till det klassiska kors halsbandet.

EN MODETREND

För vissa så är det horisontella korset en modetrend. Det upprätta korset har varit en trend i modevärlden i många många år, medan horisontellt kors är en relativt ny trend de senaste åren som nu tar över smycketrenden. Det horisontella korset är ett heligt och snyggt smycke att bära som har setts på många kändisar. Vårt 18k Guldpläterat Sterling Silver Kors m. ingravering syns klart och tydligt och kan personifieras med ett namn eller ett betydelsefullt ord för ett meningsfullt smycke.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2009-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.