COVID-19 Uppdatering. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

På grund av extra försiktighetsåtgärder i och med COVID-19, vänligen ha i åtanke att leveranstider kan vara lite längre än normalt. Vi uppskattar ditt tålamod kring detta i dessa tider.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Kedjekollektion

Kedjor har varit en viktig del av smycken ända från den tid när människan började arbeta i ädelmetaller och tillverka dekorativa hängen för att bära runt nacke, handleder eller ben.
Eftersom smyckestillverkningen och användandet av smycken blev allt populärare så utvecklades kedjestilarna.

Många kedjestilar idag räknas som extremt moderiktiga. Här är en del av våra mest populära kedjor!

Drottninglänk

En Drottninglänk är tillverkad av små, fyrkantiga länkar som är sammansatta för att få en följsam kedja. Kallas även Venetian kedja, de är extremt vanliga pga sin tålighet och mångsidighet.

 • Click Here Sterling Silver
  Drottninglänk
 • Click Here 18k Guldpläterad
  Silver Drottninglänk
 • Click Here 14k Guld
  Drottninglänk
 • Click Here 14k Vit Guld
  Drottninglänk

Kulkedja

En Kulkedja, som också kallas Kulkedja, består av små kulor som sitter ihop genom en kort och enkel kedjestav. Placeringen mellan kulorna kan variera från ett litet till ett stort avstånd mellan kulorna.

 • Click Here Sterling Silver
  Kulkedja
 • Click Here 18k Guldpläterad
  Silver Kulkedja

Figaro Kedja

En Figaro Kedja består av omväxlande små runda länkar och stora rektangulära länknar sammansatta för en omsorgsfullt arbetad design.
Figaro Kedjor för kvinnor tenderer att vara nättare och smalare än Figaro Kedjor för män. Det är det enklasta sättet att skilja kedjorna åt.

 • Click Here Sterling Silver
  Figaro Kedja
 • Click Here 18k Guldpläterad
  Silver Figaro Kedja

Ärtlänkskedja

Ärtlänkskedjan är symmetriska länkar som är sammanfogade för att skapa en kedja. Kedjan är robusta och passa bra som kedja för olika berlocker och hängen.
Ärtlänkskedjan är enkel men erbjuder ändå ett arbetat utseende och är vacker i kombination med en berlock men kan även bäras endast som en kedja.

 • Click Here Sterling Silver
  Ärtlänkskedja
 • Click Here 18k Guldpläterad
  Silver Ärtlänkskedja
 • Click Here 14k Guld
  Ärtlänkskedja

Twist Kedja

En Twist Kedja, är en variation av en Rep Kedja och består av långa ovala länkar som är sammansatta för att skapa en snurrad rep stil.
Det vävda utseendet på kedjan gör att den ser solid ut.

 • Click Here 14k Gul Guld
  Twist Kedja
 • Click Here 14k Vit Guld
  Twist KedjaCopyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.