Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Bästis halsband i silver

By Emilia Holm

Sarah Jessica Parker i Sex and the City sa det allra bäst - "Bästa vänner är som en fyrklöver, de är svåra att se, men man blir lycklig när man väl hittat dom." En bästa vän, eller två eller tre, för den delen, är viktiga att ha omkring sig i livet. Din bästis är den som du ringer till på natten, när du inte kan sova. En bästis kan du skratta och gråta tillsammans med och uppleva saker med. Du kan alltid lägga ditt liv i dina bästa vänners händer. Det känns tryggt eftersom de alltid finns där när du som mest behöver dom. Alla borde ha åtminstone en bästa vän i sitt liv och göra kul saker med eller prata problem med. Oavsett om du är glad eller ledsen så är din bästis alltid vid din sida för att dela dina erfarenheter och känslor. Men ibland behöver man kanske spä på relationen lite och visa att man verkligen bryr sig.

Köp ett bästis halsband som present!

Funderar du på att köpa din bästa vän en trevlig present? Du kan inte visa det bättre än att ge din bästa vän ett smycke. Vad sägs om ett "bästa vän för alltid" halsband, som ett tecken på din uppskattning och kärlek? Och även om det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten, när du väl ser den, så vet du att det känns rätt. En av de tuffaste presenter som finns är absolut ett brutet bästis halsband. Kommer du ihåg förr, när det var vanligt att ha ett hjärta som bestod av två delar och två personer bar halva hjärtat var kring halsen. Då stod det "Bästa Vänner" ingraverat på hjärtat. Idag kan du få era namn ingraverade på hjärtat. Din kompis kan ha ditt namn och du kan ha hennes. Vill du inte skriva namnen, så kan ni få era speciella hemlisar ingraverade, exempelvis ett särskilt datum, ert eget ord eller en förkortning som betyder något för just er. Och det behöver inte vara ett hjärta heller. Du kan välja mellan massor av roliga hängen och berlocker. Det blir som ett pussel som betyder att bästa vänner passar ihop som två perfekta pusselbitar!

Bästis halsband i silver

Ingen känner dig så väl som dina bästa vänner. Det finns inget bättre sätt som visar länken mellan dig och din bästa vän än ett bästa vän halsband, ett perfekt sätt att tacka din bästa vän för allt som de ger dig varje dag. Det är ett underbart och enkelt sätt att visa hur mycket du uppskattar och älskar din kompis. Det blir ett speciellt minne som dessutom varar i många år. När man ser det så blir man alltid påmind om den speciella vänskapen!
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.