Presenter till nyblivna mammor

Presenter till nyblivna mammor by Emilia Holm

Det är aldrig lätt att hitta en perfekta present till en nybliven mamma och frågorna är många. Ka man välja något personligt, något praktiskt eller en minnesgåva, något litet eller stort? Blommor är ju alltid trevligt, men de vissnar och efter tidigare syskon, så finns det säkert fullt med dopgåvor som sparats på vinden. Det är faktiskt inte så enkelt att välja en present, hoppas följande tips kan hjälpa dig på vägen.

Personliga Minnen

Ett minne kan man ge inte enbart av av sentimentala skäl utan om det ska sparas i flera år. Gå på upptäcktsfärd bland våra presenter till nyblivna mammor. Med en personlig gåva som ett namnsmycke, kan en mamma alltid ha sitt barn med sig vart hon än är. Det finns familjesmycken, berlockarmband med hjärtan, bokstäver att hängas på halskedjan till hela namn. Det finns många alternativ att välja mellan! Se förslag kategorin presenter för nyblivna mammor.

Abonnera på underhållning

När man väcks hela natten för att mata en bebis,så är det inte så enkelt att somna om. Kanske inte skulle vara så dumt om det bara fanns något att se på TV? Men gillar man inte pratshower och såpoperor, så måste man stänga av. Ett medlemskap på iTunes kan kännas som ett mirakel för en vaken mamma. Hon kan titta på sina favoritprogram eller en film och lyssna på musik utan att behöva lämna huset - och bara få slappna av.

Personlig presentpåse

En nybliven mammas har fullt upp med att var just nybliven mamma. Hon har ofta inte ens tid att tänka på sig själv eller skämma bort sig själv lite. En bra presentidé är att sätta ihop en goody-bag med saker som hon kan ha helt själv. Det kan vara allt från favoritgodiset till kärleksromaner och skvallertidningar, ett personligt manikyr- eller pedikyrset, eller något annat lyxigt som hon aldrig skulle unna sig själv.

Från frusen till ugnen

Alla nyblivna mammor kokar en massa välling, men har oftast inte tid att laga något gott till sig själva. Receptböckerna står längst bak i bokhyllan. Nu gäller snabbmat och färdigrätter ur.
Copyright © 2009-2019 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.