Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Presenter till nyblivna mammor

Presenter till nyblivna mammor by Emilia Holm

Det är aldrig lätt att hitta en perfekta present till en nybliven mamma och frågorna är många. Ka man välja något personligt, något praktiskt eller en minnesgåva, något litet eller stort? Blommor är ju alltid trevligt, men de vissnar och efter tidigare syskon, så finns det säkert fullt med dopgåvor som sparats på vinden. Det är faktiskt inte så enkelt att välja en present, hoppas följande tips kan hjälpa dig på vägen.

Personliga Minnen

Ett minne kan man ge inte enbart av av sentimentala skäl utan om det ska sparas i flera år. Gå på upptäcktsfärd bland våra presenter till nyblivna mammor. Med en personlig gåva som ett namnsmycke, kan en mamma alltid ha sitt barn med sig vart hon än är. Det finns familjesmycken, berlockarmband med hjärtan, bokstäver att hängas på halskedjan till hela namn. Det finns många alternativ att välja mellan! Se förslag kategorin presenter för nyblivna mammor.

Abonnera på underhållning

När man väcks hela natten för att mata en bebis,så är det inte så enkelt att somna om. Kanske inte skulle vara så dumt om det bara fanns något att se på TV? Men gillar man inte pratshower och såpoperor, så måste man stänga av. Ett medlemskap på iTunes kan kännas som ett mirakel för en vaken mamma. Hon kan titta på sina favoritprogram eller en film och lyssna på musik utan att behöva lämna huset - och bara få slappna av.

Personlig presentpåse

En nybliven mammas har fullt upp med att var just nybliven mamma. Hon har ofta inte ens tid att tänka på sig själv eller skämma bort sig själv lite. En bra presentidé är att sätta ihop en goody-bag med saker som hon kan ha helt själv. Det kan vara allt från favoritgodiset till kärleksromaner och skvallertidningar, ett personligt manikyr- eller pedikyrset, eller något annat lyxigt som hon aldrig skulle unna sig själv.

Från frusen till ugnen

Alla nyblivna mammor kokar en massa välling, men har oftast inte tid att laga något gott till sig själva. Receptböckerna står längst bak i bokhyllan. Nu gäller snabbmat och färdigrätter ur.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.