Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

Hur du Mäter Din Armband Storlek


Armband kommer i många olika storlekar och former och är ett vackert tillägg i din smyckekollektion. När det kommer till att välja ett armband så är det viktigt att se till så att storleken har en bra passform. Det är mycket lättare om du har rätt storlek, särskilt när du beställer ett armband online. Det är enkelt att fastställa din armband storlek och det kan göras ifrån bekvämligheten av ditt hem med hushållsartiklar!

Har du redan ett armband som passar dig? : Klicka här.

Beräknad tid: 2 minuter

Förbered verktygen på förhand:
Sax
Linjal
En bit papper
Penna
Maskeringstejp
nödvändiga verktyg

Steg 1: Förberedelser


Lägg fram verktygen på förhand.
  • Du kommer att behöva: en penna, en sax, maskeringstejp, en linjal och en bit papper.
  • Klipp en tunn remsa av pappret, du kommer att behöva det för att mäta din handled.
Vira Pappersremsan

Steg 2: Vira Pappersremsan


  • Klistra fast en bit av maskeringstejpen i ena änden av pappersremsan och sätt fast tejpbiten på din handled.
  • Vira pappersremsan precis under handleden där du vanligtvis bär ett armband.
  • Markera din pappersremsa med en penna där slutet av armbandet ska vara.
Mät

Steg 3: Mät


Mät pappersremsan med en linjal. Detta är handledsstorleken. För armband med berlockar som hänger uppe på din hand så kan du mäta punkten där din handled möter din hand och lägg till ungefär 1.3 cm på det.
Storleksguide för armband

Steg 4: Storleksguide för armband


Använd följande storleksguide för armband för att fastställa din hands diameter. För att hitta armband storleken, utöka handledsstorleken baserat på följande steg och hur du vill att armbandet ska passa:
  • För en åtsittande passform, lägg till 6 till 13 mm.
  • För en bekväm passform, lägg till 19 till 25 mm.
  • För en löst sittande passform, lägg till 25 till 32 mm.
Ta en titt på vår Armband Storleksguide nedan för att ta reda på din armbandsstorlek.
Armband Storleksguide
Storlek Inre omkrets (cm) Inre omkrets (in)
XS 14 5.5
S 15.2 6
S/M 16.5 6.5
M 17.8 7
L 19 7.5
XL 21.5 8.5

Utskrivbar Armband Storleksmätare

Om du redan äger ett armband som sitter bekvämt på dig och som du skulle vilja hitta samma storlek på, skriv då ut vår PDF Armband Storleksguide! Placera ditt armband på diagrammet för att ta reda på din armbandsstorlek.

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.