VAD BETYDER INFINITY-SYMBOLEN?

Vad betyder infinity-symbolen?
La För de av er som levt under en modesten och ännu inte njutit av glansen från denna ny trend, misströsta inte. Efter att ha hamnat i modets förgrund de senaste åren ses inga tecken på att trenden med Infinity-smycken minskar. Många människor lägger till ett infinity-halsband eller ett infinity-armband till sina vardagskläder. Betydelsen bakom ett infinity-halsband är faktiskt ganska vacker – det symboliserar evighet, egenmakt och evig kärlek. Infinity-symbolen kan betyda olika saker för alla. Så vad är det med denna symbol som fortsätter göra den så populär?
Infinity Namnhalsband

INFINITY-SYMBOLENS URSPRUNG

Även om infinity-tecknet har mystiska rötter i tibetanska och indiska kulturer, är det mest känt för sitt ursprung som ett uttryck för en oändlig summa i matematiken. Det kommer från det latinska ordet infinitas, som bokstavligen betyder “obundenhet”, infinity-tecknet som vi känner igen det i modern tid upptäcktes 1655 av matematikern John Wallis. Wallis myntade termen för att representera en siffra som inte hade något slut, den var oändlig. Infinity (oändlighet) som en symbol för evig kärlek och styrka kan också ses i det keltiska korset, vars oändlighetsinspirerade form symboliserar andlig kärlek. Till sist skapar Ouroborus, en del av den antika Egyptiska kulturen, avbildad som en orm som biter sin egen svans, som symboliserar relationen mellan början och slut – den ena kan inte existera utan den andra, en evig cirkel.

Guldpläterat infinity namnhalsband

INFINITY IDAG

Med dess rötter inbyggda i begreppet för vad som är oändligt, evigt och därför oförstörbart; är det inte konstigt att många organisationer har anammat infinity-symbolen, och utnyttjar dess innebörd av en hållbar oförstörbar kraft. Det senaste av dessa är Reese Witherspoons samarbete med megavarumärket Avon, för att skapa ett Infinity-armband som en framgångsrik insamlingskampanj för FNs utvecklingsfond för kvinnor. Infinity-smyckena står som en symbol för kvinnors egenmakt samtidigt som de ökar kvinnors medvetenhet om våld och trakasserier mot kvinnor.

Vertikal brick halsband med infinity smycke

INFINITY INOM MODE

Med tanke på dess kraftfulla betydelse, är infinity-smycken inte bara den perfekta presenten utan också ett perfekt tillskott till din kollektion. Kombinera den med din egen unika personliga stil så har du ett smycke som inte bara är elegant och tidlöst utan som också kan fungera som en evig minnessak och minne av din kärlek och dina relationer. Det populäraste odödliggörandet av infinity-symbolen kan ses i det klassiska Infinity-namnhalsbandet, som utvecklats vidare med designer som dubbel Infinity och vertikal Infinity och till och med Infinity-hjärthalsband.

Silver Infinity Ring

INFINITY-RINGAR

Även om en ring i sig kan ses som en symbol för evig kärlek och hängivenhet. Om du kombinerar den med infinity-designen har du skapat mer än bara ytterligare ett smycke och snarare någonting med en berättelse som kan uppskattas för alltid. Infinity-ringar kan designas med ett namn eller månadsstenar som en personlig touch, inbäddad med kubisk zirkonia.
Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.