Namnhalsband Trenden

Namnhalsband Trenden
Namnhalsbandstrenden har varit populär en ganska så lång tid nu. Det började när Carrie Bradshaw bar hennes Carrie halsband i Sex and the City. Men på den senaste tiden så har denna trenden blivit en favorit bland kändisar som har setts bära deras egna moderna version av denna klassiska stil vilket har resulterat till att trenden är tillbaks och större än någonsin! Smycket är upplyftande och inspirerande och ger en känsla av autenticitet och självförtroende. Upptäck ditt egna celebrity namnhalsband som passar din stil bäst – smycket som kommer att komplettera din stil!

BRILJERA MED DINA BOKSTÄVER

Meghan Markle har setts bära ett bokstavshalsband mer än en gång. Under 2016 så avslöjades relationen mellan henne och Henry till allmänheten genom ett foto där hon bar ett vackert namn halsband med bokstav. Meghan sågs bära initialerna ”H” och ”M” på halsbandet och det bekräftade vad man länge hade misstänkt – att de verkligen var ett par. Några år senare precis innan hon döpte deras son Archie så sågs hon bära ett guld halsband med bokstaven ”A”, ett tecken på hennes kärlek till honom. Meghans stil har resulterat till att många kvinnor ha velat ha deras egna bokstavshalsband. Som tur är så kan vårt Choker halsband med bokstav i Sterling Silver ge dig en liknande look! En modern version på ett tidlöst namnhalsband. Detta smycke ger personalisering en ny mening!

SÄG MITT NAMN, SÄG MITT NAMN

Den stolta mamman Kim Kardashian har setts bära namnsmycken som representerar hennes barns namn. Ett smycke har hennes dotter Norths smeknamn Nori inskrivet på det och ett annat choker halsband har namnet på hennes son Saint inskrivet på det med typsnittet ”Old English Font”. På senaste tiden har hon burit ett Kimye namnhalsband, som är hennes och Kanye Wests smeknamn och som har fått mycket publicitet på sociala medier. Är du inspirerad av Kims look? Vårt 14K Guld Hjärta Namnhalsband är det perfekta smycket att personifiera med ett namn eller ord som du själv väljer och som vackert är utsmyckat med ett litet hjärta.

SÅ DU

Jennifer Lopez har också setts bära hennes diamantprydda ”Jennifer” och ”13” namnsmycke. ”13” är till ära av hennes pojkvän Alex Rodriguez som bar detta nummer under hans professionella baseball karriär. Vill du ha J.Los look? Vårt Name Necklace in Sterling Silver with Gold är det ultimata ”power” smycket och det mest personliga smycke du kan äga och personifiera hur du vill. Det är en nyare version av Carrie Halsbandet som kommer att växa med ägaren och kan användas som ett lager på lager smycke tillsammans med andra favoriter.

OH NA NA WHAT’S MY NAME

Kourtney Kardashian har setts bära ett namnhalsband med ordet ”sister” som representerar det starka bandet hon har med hennes systrar. Hon bär även ett bokstavshalsband med bokstäverna ”MPR” som symboliserar hennes barns namn – Mason, Penelope och Reign. Dessutom så älskar hon att bära henne dubbla bokstavshalsband personaliserat med hennes barns namn. Få Kourtneys look med den Perfekta presenten för stolta mamman där du kan lägga till namnen på mammans älsklingar som hon kan ha nära sitt hjärta!

Tally Moran
Detta inlägget är skrivet av

Hon är i tjugoårsåldern och brinner för smyckestrender, sociala medier och att prova på nya matupplevelser. Hon följer trender inom mode och livsstil på en daglig basis. Tally är också copywriter och rösten bakom Mitt Namnhalsband-bloggen.Copyright © 2007-2020 Mitt NamnHalsband Alla rättigheter reserverade.