Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng
10 skäl till varför mamma är bäst

10 skäl till varför mamma är bäst

Mors dag är alldeles runt hörnet! Det är dags att börja tänka på hur vi ska fira våra mammor. De är verkligen fantastiska, eller hur? De städar efter oss när vi är sjuka men har aldrig en “sjukdag” själva, de skrattar alltid åt våra skämt, oavsett hur dåliga de är (och ibland är de riktigt dåliga), och när vi var små sjöng de fantastiska versioner av “Blinka lilla stjärna där” och påminner oss samtidigt om att det inte finns några monster under sängen. Personliga smycken blir en perfekt present för att visa din mamma hur mycket du älskar och uppskattar henne.
 1. Mammor är Glamorösa!

  Alla flickor minns att de provat mammas högklackade skor och önskat att vi hade sådana fantastiska skor i vår egen garderob! När vi blir lite äldre försökte våra mammor köpa kläder till oss i de senaste stilarna och även när vi inte gillade dem så mycket, visste vi att det var tanken som räknades samtidigt som vi i hemlighet hoppades att hon sparat kvittor! Mammor försöker alltid se så bra ut som möjligt också och naturligvis förstår vi att hon inte medvetet ville genera oss genom att välja saker som kanske inte riktigt är vår stil. Varför inte tacka henne genom att göra hennes garderob lite extra speciell med ett personligt mammahalsband som komplement till hennes favoritkläder?

 2. Varje Mamma är en Superkvinna!

  Samtidigt som hon planerade ditt bröllop eller födelsedag, tog hon hand om tvätten, pratade i telefon, städade hemmet och tittade på sitt favoritprogram på tv, allt samtidigt som hon lade till saker på veckans inköpslista till mataffären, allt så bekvämt i hennes minne. Vad du än behövde få utfört, tog mamma hand om det genast – och om du bad henne, skulle hon fortsätta hjälpa dig även om du flugit ur boet.

 3. Ingen Gör Bättre Chokladkakor än Mamma

  Den extra ingrediesen? Det kallas kärlek – och den gör kakorna ännu godare. Om du har tur att vara där, låter hon dig till och med slicka skålen. På tal om de söta, runda godsakerna med chokladbitar i, varför inte ge mamma ett mammaarmband. Det är ett trevligt sätt att tacka för alla ömma omsorger hon gett dig under åren.

 4. När du sårats eller skadat dig, är mamma där för dig

  Mamma står alltid beredd att lindra sårade känslor, pussa på blåmärken och plåstra om små jack och skrapsår. Antingen du är 5, 12, 26 eller 32, din mamma har kraften att hjälpa dig må bättre.

 5. Mamma ger oss alltid mat, oavsett vår ålder

  När du kommer hem från universitetet under helgen eller tittar in på ett snabbt besök, älskar mamma att ge dig din favoritmat! Kom hungrig, hon älskar nämligen att se dig njuta av de underbara måltider hon tillagar.

 6. Mammor ger dig gratis förvaringsutrymme

  Mammor låter oss alltid förvara vårt överblivna “skräp” i deras hem. Alla klädesplagg, smycken och olika småsaker du inte vill ta med dig men inte vill göra dig av med, förvarar hon gladeligen åt dig. Naturligtvis kan hon skämtsamt då och då fråga när du tänker hämta dina prylar! Ge henne ett fotosmycke och bli inte förvånad om hon gärna har ditt barnrum redo för dig när du hälsar på.

 7. Mammor är alltid beredda att lyssna

  Ingen är mer beredd att lyssna på dina klagomål än din mamma! Antingen det handlar om en dålig födelsedagspresent din pojkvän gav dig, urusla betyg eller det faktum att du inte fick löneförhöjning, hon kommer alltid att lyssna och ge dig råden du behöver om vad du ska göra härnäst.

 8. Mammor får tvätten att dofta ljuvligt!

  Hur gör de? Det får vi aldrig veta – men om du inte vill tvätta när du är på universitetet, kan du alltid ta den med hem till mamma. Hon kan klaga på att du gör det, men i själva verket är hon glad för att få en anledning att se dig.

 9. För en mamma, är du alltid vacker

  Du kanske är missnöjd med ditt utseende, men mamma älskar dig precis som du är. Hon kommer naturligtvis alltid att vara ärlig om någonting du har på dig inte är smickrande eller om en ny hårfärg inte passar dig.

 10. Mammor älskar dig villkorslöst!

  Det finns inget bättre skäl än det!

Din mamma är bäst – och med allt hon har gjort för dig (och alla saker hon fortsätter att göra), förtjänar hon att skämmas bort på mors dag! Antingen det är med ett vackert livets träd-halsband eller trendiga, personliga ringar som passar till allt, kommer hon att uppskatta din omtanke. Vem vet? Du kanske till och med blir belönad med ett nytt lass av chokladkakorna du älskar!
Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.