Starka tillsammans: Vår shop är öppen som vanligt. Läs mer
Bästa kund,
Vi vill ta detta tillfälle för att vända oss direkt till dig och berätta om de åtgärder vi på Mitt Namnhalsband tar i och med den nuvarande Coronavirus (COVID-19) situationen för att försäkra våra kunders välmående.

Hälsa och välmående för våra kunder och anställda är vår första prioritet när vi fattar beslut. Alla våra lokaler, vilket inkluderar kontor och fabriker städas och desinfekteras regelbundet. Alla våra medarbetare följer hygienrekommendationer, såsom regelbunden handtvätt etc. från världshälsoorganisationen (WHO) instruktioner. Vi följer noggrant utvecklingen lokalt och i världen och gör nödvändiga justeringar för att försäkra en säker arbetsmiljö.

Vi månar om dig som kund och vårt mål är att leverera Mitt Namnhalsband-upplevelsen i precis samma goda anda som vi alltid gör och samtidigt försäkra alla som är inblandade i processen från tillverkning till kundens dörr hanteras på ett säkert sätt. Alla smycken som tillverkas blir noggrant tvättade innan de skickas till sin destination för att försäkra säkert mottagande av våra produkter. Vi erbjuder också möjlighet att få leveranser utan att behöva möta den som levererar fysiskt, den som levererar din vara kommer lämna den utanför din dörr.

Vi är fast beslutna att förse våra kunder med en enkel och säker upplevelse så att ni kan fortsätta åtnjuta våra mycket omtyckta personliga smycken. Vår webbsida kommer vara öppen som vanligt och vår verksamhet fortsätter som vanligt samtidigt som vi följer och anpassar oss efter ny uppdateringar. Tveka inte att kontakta kundservice om du har fler frågor kring den pågående situationen.

Ta hand om dig själv och dina nära,
Teamet på Mitt Namnhalsband
Stäng

VI GARANTERAR SÄKER SHOPPING

Free Shipping Service FRAKT INFORMATION

Läs mer ›

Detta är vårt normal fraktsätt för alla beställningar.


Här kan du hitta leverans policy.

Premium Customer Service RETUR SERVICE
Vår Premium Kund Service är unik
bland återförsäljare för returer och byten Kvalitativa Personliga Smycken.
Läs mer ›

Ni kan återlämna, nya samt oanvända varor inom 100 dagar. Återbetalningar inkluderar ej eventuella fraktkostnader. Eftersom våra varor är personliga och specialtillverkade dras 30% av kostnaden av som lageravgift för de varor som returneras.

Vänligen kontakta oss för mer retur information.

SÄKER BETALNING
Betala med fullt förtroende!
Läs mer ›

Vårt betalnings system har 128 bitars kryptering och säkra servrar.
Vi acepterar alla stora kreditkort, banköverföring och betalningar gjorda via PayPal.
Er kreditkortsinformation behandlas eller lagras inte via våra servrar , samt ingen information ges ut till tredje part.

Warranty GARANTI
Om oturen är framme och ni har mottagit en felaktig eller skadad vara eller er vara skadats genom normal användning, har vi GARANTI på all tillverkning
Läs mer ›

Om oturen är frame och ni mottar en skadad eller felaktig vara eller om er vara skadats genom normal användning, byter vi gärna ut eller lagar varan utan extra kostnad. Ni kan även få full återbetalning vid mottagandet av återlämnad vara.
Vänligen meddela oss genast E-Mail.

Alla våra produkter inkluderas automatiskt en 6 Månaders Begränsad Garanti, med möjlighet att köpa till en extra Förlängd garanti upp till ett år för valda produkter.

Garanti information för guld smycken

Privacy ALLMÄNNA VILLKOR
Att respektera er Sekretess är viktigt för oss.
Läs mer ›

Vi säljer, överför eller överlåter inte någon information till tredje part.

Genom att ni handlar från Mittnamnhalsband, godkänner ni följande Villkor och regler.

Review OM OSS
Vi är dedikerade till att erbjuda de finaste Kvalitet produkterna till de bästa priserna tillsammans med Utmärkt kund Support . Vi åtar oss att ge dig förstklassig tjänst i en säker online-miljö.
Läs mer ›

Första gången ni handlar hos Mittnamnhalsband?
Kolla in andra kunders recensioner, och varför ni ska välja oss!




Copyright © 2007-2020 MittNamnHalsband.se Alla rättigheter reserverade.